Soutěž o nejlepší fotku česko-slovenského Instagramu #nejfoto2018

27. listopad 2018, 22:10
Soutěž o nejlepší fotku česko-slovenského Instagramu #nejfoto2018

Designový fotolab Vyvolej.to pořádá již třetím rokem soutěž o nejlepší fotku českého a slovenského Instagramu. Přes soutěžní web se může přihlásit kdokoliv, kdo má Instagramový účet, a soutěžit tak o zajímavé ceny. O vítězích rozhodne odborná porota složená ze známých influencerů už 29. listopadu v žižkovském Prostor39 a také samotní uživatelé Instagramu pomocí svých hlasů.

Od 2. do 25. listopadu probíhá již třetí ročník soutěže o nejlepší fotku českého a slovenského Instagramu. Přihlásit se může každý, kdo má Instagram. Téma soutěže zůstalo již tradičně otevřené. „Jistou "kategorizaci" nám garantuje naše porota, která je i letos sestavená tak, aby každý z porotců zastupoval nějaký konkrétní směr či styl a zároveň lze předpokládat, že každý z porotců vybere jiné snímky“, uvádí jeden ze společníků Vyvolej.to Tomáš Bajer. O tom, kdo vyhraje hlavní ceny jako Apple iPhone XR, digitální bezzrcadlovku, klasický Polaroid  či rok vyvolávání fotek zdarma rozhodne nejen hvězdná porota, ale v kategorii „Cena Instagramerů“ také všichni instagramoví uživatelé, kteří mohou na soutěžním webu hlasovat pro ostatní soutěžící. Letos v porotě zasednou:

V současné chvíli do soutěže přihlásilo své snímky již přes 2200 uživatelů. Uzávěrka soutěže bude v neděli 25.11 o půlnoci a ve čtvrtek 29.11 pak proběhne výstava všech přihlášených fotek spolu s vyhlášením vítězů v žižkovském Prostor39. Svůj Live Set na večírku zahraje například Aid Kid (Ondřej Mikula).

Tradičním partnerem #nejfoto jsou český Fujifilm a Studio Polagraph, letos to je např. také BU2R , Aktuálně.cz a Radio 1.