Rückl představuje nové nápojové sety H20 a YES!

12. říjen 2021, 16:47

H2O nápojový set

Rückl představuje svůj první ucelený nápojový set na vodu. Kolekce H20 vychází z oblíbené řady ABC, která snoubí precizní brus s nezaměnitelným kaligrafickým stylem. Ručně foukaná a ručně broušená karafa s šesti očíslovanými sklenicemi bude hravým doplňkem domácnosti, kanceláře či jiného prostředí s týmovým duchem. „Ručně vyfouknutá a ručně vybroušená sklenice z českého křišťálu má nejblíže k čisté vodě. K tomu není co dodat,“ říká jasně umělecký ředitel sklárny Rony Plesl.

skladacka3_ruckl

YES set

YES. Kolekce s jasným názorem, která připíjí na velká rozhodnutí i každodenní úspěchy. Byla navržena pro ty, kteří se nebojí výzev a jsou odhodlaní proměnit své sny a plány v realitu. Ručně foukanou karafu s ručně broušeným nápisem YES a unikátní černou zátkou doplňují sklenice s vykřičníkem.

„YES, jasné slovo všech, kteří se nebojí závazných rozhodnutí. Set karafy a sklenic vznikl pro přátelská i tvrdě obchodní jednání. Ať jsou Vaše rozhodnutí jasná a pokud možno vždy správná.“ vybízí umělecký ředitel Rücklu a autor kolekce Rony Plesl.

Více na www.ruckl.com

skladanka_ruckl