Legendary da Vinci v Technickém muzeu Liberec

25. srpen 2023, 9:16
Legendary da Vinci v Technickém muzeu Liberec

Přijďte na výstavu Legendary Da Vinci v Technické muzeum Liberec! Tato nevšední přehlídka představuje světově unikátní kolekci přes 60 dřevěných maket strojů renesančního génia Leonarda da Vinciho, vytvořených skromným modelářem Miroslavem Mužíkem.

Výstava je interaktivní a nabízí tak jedinečnou příležitost pochopit dílo samotného da Vinciho a základy matematiky, fyziky a mechaniky. V rámci expozice budou k vidění i nejznámější Da Vinciho obrazy, technické nákresy a 13 leteckých exponátů v životní velikosti.

Výstava bude zahájena 4.8.2023 potrvá až do 29.10.2023 a je přístupná každý den od 10:00 do 17:00. Zastavte se v Technickém muzeu Liberec a nechte se unést do světa legendárního vynálezce, malíře a univerzálního génia Leonarda da Vinciho.

Nezapomeňte, že tato výstava je ideální pro rodiny s dětmi! Je to skvělá příležitost, jak děti seznámit s historií technických vynálezů a přivést je blíže k oboru strojírenství. Pro více informací nás sledujte na sociálních sítích a na webové stránce https://www.tmliberec.cz/novinky/

Těšíme se na vaši návštěvu na výstavě Legendární stroje Leonardo Da Vinci!