Expedice 2014 – Pošli svou kapelu na festival Přeštěnice!

7. leden 2014, 21:24
Expedice 2014 – Pošli svou kapelu na festival Přeštěnice!

Soutěž pro kapely, které chtějí hrát na festivalu Přeštice.

Chceš si zahrát se svou kapelu na jednom z největších festivalů na jihu Čech OAMF Přeštěnice 2014? Tak neváhej a přihlaš se se svou kapelou do dalšího ročníku Expedice Přeštěnice!

Přeštěnický festival dlouhodobě podporuje také méně známé a regionální kapely a tohle je šance jak se minimálně zviditelnit. Každé přihlášené kapele splňující níže uvedené požadavky v přihlášce vytvoříme na www.prestenice.cz vlastní stránku. Na festival budou postupovat celkem tři skupiny.* Dvě skupiny vzejdou z hlasování fanoušků na stránkách festivalu a jednu bandu vybere festivalová porota. Chápeme, že řada kapel je k soutěžím tohoto typu skeptická, přesto je to šance jak se zviditelnit a přesvědčit nás, proč právě vy byste měli být ozdobou festivalu.  

Přihlášku zasílejte na e-mail [email protected] do  31.ledna 2014.

Přihláška musí obsahovat:
Název kapely
Krátký promo text – to co chcete, aby zaznělo a hlavně oslovilo fanoušky. (Tento text bude zkopírován do promo stránky soutěže!)  Webové stránky 
Ilustrační foto (velikost max 800x600px) – neposílejte soubory větší jak 1 MB!  Kontakt (jméno, tel. a e-mail)  

Pravidla soutěže Expedice Přeštěnice  - 1 skupina bude vybrána festivalovou porotou pro vystoupení na OAMFP.  První dvě 2 skupiny na základě hlasování  fanoušků postupují na festival.

* (Pořadatelé si vyhrazují právo počet postupujících kapel ještě rozšířit).   Hlasování bude probíhat od 10. února do 31. března 2014   Podmínkou účasti kapel je umístění odkazu www.prestenice.cz v lepším případě umístění loga na stránky. Děkujeme