Resort Hrubá Voda — okouzlující wellness, sjezdovky i bobová dráha!

21. únor 2024, 10:30
Resort Hrubá Voda — okouzlující wellness, sjezdovky i bobová dráha!

Resort Hrubá Voda s wellness hotelem Hluboký dvůr jsou volnočasový areál nedaleko Olomouce. Areál plný zábavy, relaxace, volnočasových a ubytovacích služeb zejména pro rodiny s dětmi, partnerské páry a skupinové akce.

Zimní radovánky

Sjezdovky a lanovky

Resort Hrubá Voda nabízí téměř 3 kilometry sjezdovek, čtyřsedačkovou lanovku, 4 vleky včetně moderního dětského pásu s lyžařskou školou pro nejmenší a večerní lyžování na 2 sjezdovkách. Sjezdovky všech obtížností s délkou až 1.020 metrů nabízí skvělé lyžování.

NewmanSchool

Program výuky upravují zkušení instruktoři na míru klientovi. Kromě techniky lyžování a snowboardingu učí své svěřence také porazit strach a stres při prvních pokusech na lyžích či prkně. Lekce vedou zábavnou a originální formou. Věří, že sport není o drilu a špičkových výkonech, ale měl by především bavit.

Půjčovna NewmanSchool

Návštěvníci si mohou půjčit lyže a snowboardy, boty, helmy a další vybavení v nové půjčovně NewmanSchool přímo u svahu.

Bobová dráha

Rodinná bobová dráha je celoroční aktivitou, jezdí se v létě i v zimě. Jedná se o jednu z nejbezpečnějších a nejmodernějších bobovek v České republice.

Letní aktivity

Vyjížďka na koni

Ne nadarmo se říká, že nejhezčí pohled na svět je ze hřbetu koně. V Resortu Hrubá Voda nabízí vyjížďky na koních po okolní přírodě, vyjížďky kočárem nebo vodění dětí na koních.

Bungee trampolíny

Bungee trampolína je velkou atrakcí pro všechny věkové kategorie. Jde o kombinaci pružné trampolíny a latexové gumy, která dává možnost provádět různé akrobatické prvky ve vzduchu.

Kamzíkova stezka v korunách stromů

Kamzíkova stezka v korunách stromů je unikátní systém prolézaček, skluzavek a lanového bludiště ve výšce 13 metrů nad zemí. Systém lanových prolézaček, který vyzkouší vaši obratnost je vhodný pro děti i dospělé. Je jen na návštěvnících kolik času stráví na atrakci.

Dětský park skřítka Hrubíka

Dětský park skřítka Hrubíka se skládá z vodního brouzdaliště, dračího hřiště a podzemního bludiště. Vodní brouzdaliště je příjemným osvěžením v letních měsících. Děti si zde vyzkouší fyzikální vlastnosti vody, pohrají si s vodními mlýnky a stavidly. Dětské dračí hřiště nabízí prolézačky, opičí strom a další herní prvky. Podzemní bludiště odkazuje na těžbu břidlice, která má bohatou tradici v místním kraji.

Tubingová a bobová dráha

Jízda na tubingové dráze v Resortu Hrubá Voda je plná adrenalinu. Bobovou dráhu si tu užijete celoročně.

Ubytování a wellness

Wellness hotel Hluboký dvůr*** superior je součástí Resortu Hrubá Voda, který leží v nádherném údolí řeky Bystřice pod strmými kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku. Okouzlující saunový svět, wellness služby, masáže, privátní wellness, výtečná kuchyně a překrásná příroda a klid vytváří perfektní podmínky pro dokonalý wellness pobyt.

Masáže

Užijte si úžasné masáže a relaxujte dle libosti. Rychlý a hektický způsob života prožívá většina z nás. To v nás vyvolává napětí, stres, únavu, celkové rozladění a disharmonii. Nechte se hýčkat a užijte si pohodové chvíle.

Privátní wellness

V saunovém komplexu naleznete v rámci privátního režimu speciální finskou saunu s překlápěcím košem žhavých lávových kamenů. Rovněž jistě oceníte solnou parní komoru, zážitkové sprchy. Romantickou atmosféru doplní lahev něčeho dobrého.

Saunový svět

Okouzlující saunový svět, 5 typů saun, parní lázně, vířivka s obřím akváriem, venkovní sauna a saunové ceremoniály.

Firemní akce, školení

Wellness hotel Hluboký dvůr nabízí skvělé školící místnosti a zázemí pro pořádání firemní akce, semináře, školení, kongresy a teambuilding. Zasedací místnosti a školící sály pro firmy nabízí prostory pro 15 až 124 osob.

Resort Hrubá Voda

adresa: Hrubá Voda 21, 78361 Hlubočky
telefon: +420 585 100 404
e-mail: [email protected]

resorthrubavoda.cz