České sklo v Hollywoodu. Ikonické džbány značky KLIMCHI se objeví ve velkofilmu Barbie

18. červenec 2023, 11:31
České sklo v Hollywoodu. Ikonické džbány značky KLIMCHI se objeví ve velkofilmu Barbie

Ikonický hobnailový džbán Rosaline se z Křišťálového údolí dostal až na věhlasné hollywoodské filmové plátno. Růžový džbán, který je vůbec prvním produktem české sklářské značky KLIMCHI, se objeví ve filmu Barbie renomované režisérky Grety Gerwig, několikanásobné nominantky na Oscara. V hlavních rolích filmu Barbie, který bude v českých kinech od 20. července, se ukáží hvězdní herci Margot Robbie a Ryan Gosling.

České sklo po boku nejznámější panenky na světě, Barbie. V exkluzivním nahlédnutí do filmového domu Barbie od Architectural Digest můžete zahlédnout i růžové džbány s výrazným hobnailovým dekorem. Nejprodávanější výrobky KLIMCHI – Rosaline Hobnail Džbán a Vysoký Rosaline Hobnail Džbán, které vznikly pod rukama sklářů v severočeském Křišťálovém údolí, nyní zaplnily i růžový svět Barbie filmu.

Jsem naprosto nadšený, že naše růžové džbány budou mít svůj velký filmový debut ve filmu Barbie. Je to pro mě obrovská pocta vidět naše výrobky spojené s tak výjimečným projektem a po boku slavných herců. Snažíme se českému sklu dělat dobré jméno v zahraničí a toto je další dílek do skládačky. Hobnailový džbán je první a nejúspěšnější produkt KLIMCHI. V naší rodinné sklárně se vyrábí už několik desetiletí,“ komentuje zakladatel Lukáš Klimčák.

Dlouho očekávaný film několikanásobné nominantky na Oscara Grety Gerwig Barbie v hlavních rolích s Margot Robbie a Ryanem Goslingem je už teď podle kritiků hitem letošního léta. Premiéru má snímek v pátek 20. července 2023.