3 tipy, kam vyrazit na výlet ke konci roku

11. prosinec 2018, 13:54

Zažeňte chmury a vydejte se za dobrodružstvím po Čechách. Objevte krásná nepoznaná místa, utřiďte si myšlenky a naberte druhý dech. Přinášíme 3 tipy na výlety, kam můžete vyrazit ke konci roku.

Podzim už pomalu končí, venku začíná přituhovat a člověk se cítí unavenější než kdy dřív. Dopřejte si ke konci roku relax, který vás opět postaví na nohy! Neváhejte a užijte si pohádkový výlet podle představ.

1. Objevte kouzlo jižních Čech

Photo 1

zdroj: cyklotoulky.cz

Zavítejte do kraje přírodních krás a bohaté historie. Nenechte si ujít velkolepý zámek Hluboká, který patří k nejkrásnějším stavbám České republiky. Pokud se chystáte na rodinný výlet, nezapomeňte s dětmi navštívit i místní ZOO a odvezte si nezapomenutelné zážitky!

2. Vyšlápněte nejvyšší horu Moravy

Photo 2

zdroj: shutterstock

Vychutnejte si pohled na zimní krajinu pohoří Jeseníky. Výstup na horu Praděd je možný po celý rok a oblíbily si ho i rodiny s dětmi. Milujete výzvy? Tak proč nezdolat nejvyšší horu Moravy? Za odměnu můžete navštívit nedaleký sporthotel a zahřát se v sauně nebo vířivce.

3. Užijte si den plný relaxu v Praze

Photo 3

zdroj: tyden.cz

Užijte si společně s dětmi nebo přáteli vodní radovánky v Praze. Aquapalace Praha vám nabízí úchvatný vodní a saunový svět, SPA & Wellness zónu pro regeneraci těla i duše a v neposlední řadě také moderní fitness.

Ušetřete na cestování i stovky korun!

Chystáte se oslavit konec roku a hledáte levné ubytování? S tím pomůže Tipli.cz, které nabízí nejlepší výběr ubytování se slevou. Jedná se o portál, který odměňuje uživatele formou cashbacku. To znamená, že za každý nákup získáte část peněz zpět. Využijte cashback na Tipli.cz a zarezervujte si ubytování za nejlepší cenu!