VYSOČINAFEST 2015

9.7.2015, 15:00 – 12.7.2015, 2:00

Třetí ročník multižánrového festivalu.

Cena vstupenky: 2500 Kč

Multižánrový kulturní festival Vysočina Fest rok od roku roste a i když má za sebou teprve první dva ročníky, hned se dokázal zařadit mezi velké letní festivaly v České republice. Ukázalo se, že podobná akce přímo v centru Vysočiny fanouškům muziky dlouho chyběla. V hlavách, a teď už i v rukou pořadatelů, se rodí další skvělý ročník. Opět se bude konat v jihlavském amfiteátru v termínu 9. – 11. července 2015.

V červenci loňského roku přilákal Vysočina Fest do krajského města více než dvaadvacet tisíc návštěvníků, kteří neměli čas se ani vteřinu nudit. Kvalitní program hned na dvou pódiích, kvalitní zvuk, bohatý doprovodný program a spousta benefitů spojených se vstupenkou, to byl Vysočina Fest 2014. A jaký bude letošní třetí ročník?

Rozhodně ještě lepší než oba předcházející. Stále kvalitní program napovídá, že je na co se těšit a že Vysočina Fest 2015 má zaděláno na to, aby zvedl laťku zase o něco výš. K tomu ještě pestřejší doprovodný program, stále propracovanější nabídka benefitů z celou řadou nabídek na zajímavou návštěvu nějakého koutu našeho krásného Kraje Vysočina.

www.vysocinafest.cz/

Ticketstream