Jana Kratochvílová live & Ovčie Kahnie

25.3.2017, 21:00 – 26.3.2017, 3:00

Poprvé u nás v Jaroměři přivítáme sympatickou Janu Kratochvílovou, která dorazí samozřejmě se svou šílenou show, která pobaví každého...

Cena vstupenky: 225 Kč
Jana Kratochvílová live & Ovčie Kahnie

Jana "Uriel" Kratochvílová je zpěvačka, textařka a skladatelka původem z Moravy. Byla první českou zpěvačkou, která v někdejším Československu zpívala v tehdy novém stylu rock-reggae. Jde o osobnost s výstředním zjevem a zcela nezaměnitelným hlasovým projevem.

Jako support jsme vybrali Ovčie Kiahne

Kapela Ovčie Kiahne z Kacanov hrající rock'n'roll-aggro.
Kapela Ovčie kiahne vznikla na podzim roku 2006 náhodným spojení muzikantů z Kacanov v Českém ráji a z okolí. Hudební styl aggrornr byl jednoznačně dán hudebním cítěním muzikantů a okolním venkovským životem. V lednu 2008 nahrála své první demo nazvané První humáč. Song Metal z tohoto dema se umístil na třetím místě v hitparádě Rádia Beat, Naděje Beatu.
V lednu 2009 byl natočen druhý demáč, Second humus. V únoru 2010 nasrán ve studiu Propast třetí demáč "Hvězdná pěchota".
Kapela zahrála více než 300 úspěšných koncertů na hudebních festivalech, v klubech a také na charitativních akcích. První desku s názvem PORNOROMANTIK jsme vydali na jaře 2013.

Ticketstream