DAN BÁRTA & ROBERT BALZAR TRIO

9.10.2020, 19:00 – 21:00

Milí hudební fanoušci, ve vinařství SPIELBERG Archlebov jsme pro Vás připravili naprosto fenomenální a nevídaný večer v přítomnosti skvělých hudebníků Dana Bárty a tria Roberta Balzara

DAN BÁRTA & ROBERT BALZAR TRIO

Koncert Na dotek, který naznačuje jedinečnou příležitost být v blízkosti těchto hudebních hvězd, se uskuteční v pátek 9. října v Archlebově u Kyjova. Prožijte v Křišťálovém sále vinařství SPIELBERG neopakovatelnou atmosféru. Pozor! Kapacita na tento jedinečný večer je omezená! V předprodeji zakoupíte lístky na sezení v hodnotě 500,- Kč, na stání na galerii s krásným výhledem na podium v hodnotě 400,- Kč.

Výjimečný zpěvák Dan Bárta spolupracuje s uskupením Robert Balzar Trio od roku 1999. Stylově patří tato sestava na pomezí jazzu a popu. Současnou podobu kapely tvoří kontrabasista Robert Balzar, pianista Vítek Křišťan a bubeník Kamil Slezák. Dan Bárta spolu s Robert Balzar Triem byli mnohokrát ocenění výročními hudebními cenami Czech Music Awards jak v žánrových, tak v hlavních kategoriích. Jejich první společná deska Theyories vyšla v roce 2010. Dan Bárta a Robert Balzar Trio kromě své domoviny vystupovali úspěšně i v řadě evropských zemí a v USA.

Ticketportal