Nebe - Ewa Farna a Support Lesbiens v Hodoníně

30.4.2016, 19:00 – 21:00

Nebe, Ewa Farna a Support Lesbiens budou od dubna křižovat Českou republiku se společným koncertním programem "On Stage", který zasáhne minimálně sedm měst. 

Nebe - Ewa Farna - Support Lesbiens
“On Stage 2016”

"Nikdy jsem neabsolvovala tour s jinými kapelami, je to tedy pro mě vítaná změna. Jelikož se letos nejvíce soustředím na oslavu deseti let kariéry, které oslavím velkým koncertem, nebudu v Čechách na mnoha místech k vidění. Toto turné je jednou z mála příležitostí. Těším se na publikum, těším se na srandu v zákulisí s kapelama a na nevšední zážitek.” říká Ewa Farna.

Zatímco Ewa v loňském roce strávila většinu času na koncertních pódiích, Support Lesbiens se věnovali především vzniku nového alba. Poprvé ve své historii se vedle tradiční angličtiny pustili také do českých textů a natočili rovnou dvojalbum, jehož druhý disk je sestaven z šesti skladeb v jejich mateřském jazyce. Dále (jako jedna z prvních tuzemských kapel) natočili panoramatický (360°) videoklip k titulní písni K.I.D.

Do nahrávacího studia se letos uzavře i kapela Nebe. Havířovská pětice v čele s frontmanem Petrem Harazinem, který vloni získal cenu OSA pro Nejúspěšnějšího mladého autora v oblasti populární hudby, už stačila své fanoušky na nové album navnadit singlem a videoklipem Pláštěnky, který již figuruje v první dvacítce nejhranějších českých skladeb na rádiích a má tak všechny předpoklady stanout po boku největších hitů Nebe.

Ticketportal