Zvládnutí Solar Fire s Tondou

28.3.2024, 18:30 – 23:59

Seminář je určen pro všechny, kteří by chtěli rozvinout své dovednosti s programem Solar Fire, prakticky libovolná verze. 

Cena vstupenky: 490 Kč
Zvládnutí Solar Fire s Tondou

Dvou hodinová přednáška bude ukazovat úskalí instalace, pokud chcete zobrazení středoevropských koleček horoskopu, editaci stránky, nastavení barev, zobrazovaných prvků, výpočtů a všechno ostatní důležité. 

Program Solar Fire neprodávám, pouze k němu dělám výukový seminář. Lze jej zakoupit u ing. Zdeňka Bohuslava, je to investice na celý život pro všechny, kteří to s astrologickou prací či zkoumáním myslí vážně. Nic srovnateleného nebylo, není a pokud budeme mít dost štěstí, snad jednou bude.
Link: https://bohuslav.com/programy.html

Seminář nahrávám jako video, záznam dostanou všichni, kdo si jej objednali. Je možné si koupit buď vstupenku na seminář s videozáznamem anebo pouhý videozáznam bez vstupenky. 

Jako bonus budu zasílat všem, kdo si objednají vstupenku či záznamy balíky s nastavením solar fire tak, jak jej používám já, pro verzi 8 i pro verzi 9, které se používání od roku 2010 do současnosti. Kolečka, stránky, zobrazení bez domů, aspekty, hvězdy, zobrazované prvky odstupňovaně, dvojkolečko, tři kolečka, pomocné stránky s firdáriemi a midpointy.

Lze mi předem zasílat dotazy, které byste si přáli zodpovědět. 

SMS Ticket