Hentai Corporation, The Truth Is Out There, Shogun Tokugawa - BARRÁK music club

30.3.2024, 19:00 – 23:59

 

The Truth Is Out There odehráli přibližně 300 koncertů po celé České republice, ale i Slovensku, Anglii nebo Polsku. Mezi největší úspěchy patří předskakování hudebním velikánům (Killswitch Engage, Bring Me The Horizon, The Qemists) a hraní na předních českých festivalech, jako jsou Rock For People, Brutal Assault, Colours Of Ostrava, Mighty Sounds.

Cena vstupenky: 333 Kč
Hentai Corporation, The Truth Is Out There, Shogun Tokugawa - BARRÁK music club
  • Adresa:
    Havlíčkovo nábřeží 28
    Ostrava 702 00

Kapela na vlastní náklady vydala dvě EP "The Truth Is Out There“ (2011) a "Strange Game…“ (2013) a dvě plnohodnotná alba „Lighthouses“ (2015), "All Little Revolutions" (2019) a EP „Crazy“ (2022). Poslední deska ALR byla nominována v cenách Anděl mezi nejlepší tři alba v žánru rock. Na nynějším tour křtí žhavou novinku a to desku "Colors". Především díky neskutečně energickým koncertům si tato parta získala širokou fanouškovskou základnu a taky velice slušné renomé i mezi hudebními kritiky.

Real Versionen: Hentai Corporation alias Korporace Hentai je prímová kapela plná ošklivých lidí, kteří se nebojí vlnících se strií pod pódii na celém širém východě až po Asii (čti po Jihlavu). Ve své skromné diskografii, která čítá o jednu desku a tři EP více než Vítkovo Kvarteto za 40 let, se věnuje nezajímavým tématům s czenglish/deutsch podtónem a přitakává tak obecnému lidovému nevědomí netalentovaného kriplovství. Svůj netalent neskrývá a importuje ho do myslí mnoha již tak zbytečných tvorů. P(l)a sťák pro všechny zdarma.

Fake Versionen: HENTAI CORPORATION je česká hudební skupina z Prahy založená roku 2005, která sama sebe řadí mezi styly thrash metal a rock 'n' roll. Během svého působení si, především díky osobité a nenapodobitelné live performanci, vydobyli pověst jedné z nejšílenějších kapel české klubové scény.Kapela vyniká svými osobitými a živelnými vystoupeními, svými neotřelými instrumentálními linkami a velmi výrazným a živelným vokálem Radka Škarohlída. HC pravidelně účinkují na všech důležitých festivalech napříč rockovou scénou (Rock for People, Brutal Assault, Trutnov Open Air ad.), byli součástí Aerodrome festivalu 2014, dále vystupovali jako support na koncertech Slashe nebo Devina Townsenda a Fear Factory, mají rovněž zkušenosti s vystupováním v zahraničí.

Shogun Tokugawa sa po letech se svojí mlátičkou vydali rabovat i tvojí kloaku a dělá jim to moc dobře.

TTIOT 
křest nové desky "Colors"
https://www.facebook.com/TheTruthIsOutThereTheBand/

Hentai Corporation 
https://www.facebook.com/hentaicorp

Shogun Tokugawa 
https://www.facebook.com/shoguntokugawa

SMS Ticket