Pop in Symphony: The Epic Symphonic Show

22.4.2024, 20:00 – 23:59

Bohemian Symphony Orchestra Prague představí to nejlepší z popové hudby ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 22. dubna 2024 ve 20:00.

Cena vstupenky: 99 Kč
Pop in Symphony: The Epic Symphonic Show
  • Adresa:
    Náměstí Republiky 1090/5
    Praha 1 110 00

Se svým programem Pop in Symphony míří na pódium nejprestižnějšího koncertního sálu v Čechách renomovaný Bohemian Symphony Orchestra Prague společně se svoji sólistkou Leticií Krotkou, kteří své publikum zvou na unikátní show. Smetanovu síň Obecního domu v Praze ovládnou melodie těch největších popových hvězd.

Lady Gaga, Bruno Mars, Adele, Beyoncé, Pharrell Williams nebo Rihanna jsou hvězdy, které zářily na koncertních pódiích po celém světě a vryly se do srdcí a paměti posluchačů téměř všech věkových kategorií. Večer se slavným Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) ve spojení s kapelou připomene tyto popové hvězdy a také mnoho dalších.

V průběhu koncertu zazní také songy hvězd, kterými jsou Bee Gees, Sia nebo Britney Spears. Dojde i na melodie největších legend všech dob. Mezi ty patří například Abba, Michael Jackson nebo Madona.

Koncertní show si budou diváci moci vychutnat v podání orchestru čítajícího na šedesát hudebníků. "Spojení populární a symfonické hudby přináší posluchačům naprosto jinou dimenzi těchto skladeb." říká šéfdirigent a zároveň ředitel Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda, který toto hudební těleso v roce 2002 založil.

Od té doby si orchestr připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami a kapelami Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors a Il Volo. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé.

SMS Ticket