XII. Holešovská Regata

21.6.2024, 16:00 – 22.6.2024

Dvanáctá Holešovská Regata se letos koná ve dnech 21. a 22. června, a to tradičně v nádherném prostředí rozsáhlých zahrad Zámku Holešov.

Cena vstupenky: 590 Kč
XII. Holešovská Regata
  • Adresa:
    Nám. F.X. Richtra 190
    Holešov 769 01

Tento dvoudenní festivalový program slibuje návštěvníkům jedinečný hudební zážitek od nejlepších umělců české a slovenské hudební scény. V pátek vystoupí hvězdy jako Fleret, Desmod a David Koller, aby nám zpříjemnily večer. Sobota bude plná skvělé hudby, a na pódiu se vystřídají umělci jako Monkey Business, Janek Ledecký, Pokáč a Kapitán Demo. Vrcholem večera bude vystoupení Leoše Mareše, které uzavře festivalový zážitek ohňostrojem.

Jako tradičně budete moci obdivovat pestré plavidla a sledovat přejezd vodní lávky, což je vždy oblíbenou atrakcí. Novinkou letošního ročníku bude fascinující živá talk show "7 pádů Honzy Dědka", která slibuje zajímavé momenty a zábavu.

Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program a také sportovní a zábavné atrakce pro děti, a to vše zdarma. Holešovská Regata se tak stává nejen hudebním festivalem, ale také rodinnou událostí, kterou si budete moci užít naplno.

SMS Ticket