Andor Šándor - Jiný než mainstreamový názor

31.1.2023, 18:30 – 23:59

Mít jiný názor než říká hlavní proud může znamenat, že budete označeni za dezinformátora. A co teprve, když jiný názor někdo přednáší veřejně. Má právo v dnešní společnosti takový člověk na omyl, chybu? Nebo ji generálové po bitvě nikdy neodpouštějí? A co když ten jiný názor je pravdivý? A co když mají pravdu kritici? Je lepší cenzura nebo názorové střetávání a tříbení pravdy? Na přednášku jsme proto pozvali hosta, který takové emoce u části společnosti vyvolává. Některé jeho názory jsou považovány za kontroverzní, přesto je oblíbeným hostem přednášek, diskusí i televizních pořadů. Myslíme si, že cenzura není nejen dobrým řešením, ale je přímo zakázaná.

Cena vstupenky: 230 Kč

Generál Šándor je znám široké veřejnosti jako bezpečnostní poradce.

Jiní jej znají jako autora několika knih. Tak například: “Jak přežít nejen teroristický útok”, “Čeká nás pohroma” nebo “Planeta Země – kruté místo k žití”.

A my jsme si jej pozvali na přednášku, která bude hlavně zaměřena na bezpečnostní situaci u nás, v Evropě a válku na Ukrajině. Určitě bude prostor se i zeptat na skončené volby prezidenta a jiné věci. Pan generál je ale znám tím, že zeptat se můžete na cokoliv, odpoví však jen na to, co bude chtít.

Kde: Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha

SMS Ticket