Rodinný rekreační areál Osada Havranů má své kouzlo starých časů

12. červenec 2023, 8:26
Rodinný rekreační areál Osada Havranů má své kouzlo starých časů

Rodinný areál Osada Havranů se nachází ve vinařské obci Hnanice, v blízkosti Národního parku Podyjí, jen nedaleko od Znojma.

Stylové ubytování

Tento rekreační areál vám nabízí ubytování v útulných pokojích na penzionu, atypických apartmánech v přírodním stylu a rodinných chatových apartmánech. V areálu Osady Havranů se pro všechny najde dostatek místa. Ať už jsou to prostorné pokoje v penzionu, stylové apartmány v soukromí či rodinné chaty pro vetší skupinky. Každý si přijde na své. Areál Osady Havranů nabízí poměrně rozsáhlý, krytý, vytápěný prostor, který je vhodný pro pořádání větších oslav či firemní akce.

Kde se víno lije, tam se dobře žije

Pojďte se s námi vrátit časem, navštívit podzemní část vinného sklepa a vychutnat si pravou středověkou hostinu v Rytířském sálu s krbem. Návštěva klidného a příjemného prostředí vinného sklepa, spojená s degustací vín, prohlídkou sklepních prostor a výkladem, zaručuje nezapomenutelný zážitek nejen pro vaše chuťové buňky. V průběhu prohlídky uvidíte tradiční podobu vinného sklepa, ochutnáte 7 vzorků místních vín. Neomezená konzumace sudového vína, nechybí ani sýry, uzeniny či jiné pochutiny servírované na prkně. Samozřejmostí je vydatná večeře se sladkou tečkou na závěr v podobě domácího moučníku. Vyzkoušejte některou z nejčastěji volených variant hodování a je jisté, že z Rytířského sálu s prázdným žaludkem rozhodně neodejdete. Kombinace degustace se středověkou hostinou, která je servírována v Rytířském sálu po degustaci, je velmi oblíbenou variantou.

Vyjížďky a vodění na koni a další sporty

Nejkrásnější pohled na Národní park Podyjí a vinice je právě z koňského sedla.  Nejen milovníci koňů zajásají. Společně s našimi kobylkami pro vás uskutečníme vyjížďku či vodění podle vašich představ. areálu Osada Havranů najdete stáj s veškerým zázemím pro jezdce i doprovod, jízdárnu, kde nováčci pod odborným vedením získají první zkušenosti. Pokročilejší jezdci ocení vyjížďky do přírody.

K dispozici vám může být víceúčelové sportovní hřiště ke hraní tenisu, nohejbalu, volejbalu.

Osada havranů

adresa: Sklepní 107, 669 02 Hnanice
telefon: +420 608 025 853 
e-mail: [email protected]

https://osadahavranu.cz