Noc na zámku aneb zámecká přespávanda – Benešov nad Ploučnicí

3.7.2015 – 4.7.2015

Děti ve věku od 5 do 12 let budou moci na zámku přespat hned ve třech termínech. První se uskuteční z pátka na sobotu 5. července, následně pak z 8. na 9. srpna a poslední přespávanda bude z 29. na 30. srpna 2015. Jelikož kapacita je omezená, je nutné děti na akci předem objednat.

Cena vstupenky: 150 Kč

Na letošní letní prázdniny připravuje státní zámek Benešov nad Ploučnicí ve spolupráci s benešovským Rodinným centrem Medvídek Noc na zámku aneb zámeckou přespávandu.

„Děti budou mít jedinečnou příležitost strávit na zámku noc. Bude pro ně připraven bohatý program a nebude chybět ani noční prohlídka zámku a jeho okolí,“ nastínil program kastelán Zdeněk Henig.

Cena za jednoho nocležníka je 150,- korun. Děti budou mít kromě přespání a bohatého programu, zajištěno po celou dobu akce také občerstvení a pití. Nutným vybavením je vlastní karimatka, spacák, plastový nebo plechový hrnek a baterka.

Bližší informace a objednávky mohou rodiče získat na telefonním čísle 724 663 548 – Michaela Hlinková – pracovník pro styk s veřejností.

www.zamek-benesov.cz