Bestiář na hospitálu Kuks

Zveme vás na divadelní představení "BESTIÁŘ". Adaptaci knižního bestselleru Barbary Nesvadbové uvidíte na nádvoří hospitálu v sobotu 10. srpna 2024.

Cena vstupenky: 790 Kč - 990 Kč
Bestiář na hospitálu Kuks
  • Adresa:
    Hospital - zámek v Kuksu
    Kuks

 Je to příběh Karly, ženy, kterou zná skoro každá z nás – silná, nezávislá, ale v srdci zraněná. Když ji bezdůvodně opustí Alex, její "pan Dokonalý", Karla se rozhodne proměnit v Bestii a oplatit mužům jejich křivdy.

Společně se svou nejlepší kamarádkou Sabinou a lahví vodky v ruce, plánuje Karla svou pomstu a sestavuje svůj soukromý Bestiář mužů. Ale může se skutečně stát Bestií, když láska hraje podle svých pravidel? A jaký šokující konec čeká na Karlu a její potenciální oběti – Honzu, Ivana, Petra a Kamila? Přijďte zažít příběh plný humoru, vášně, zvratů a hlavně hledání pravé lásky, která často přichází tam, kde ji nejméně čekáme.

A to nejlepší na konec:
Vaše smysly pohladí  15 originálních písní  od mistra kláves Petra Maláska, jehož melodie jsou doplněny verši z pera Václava Kopty. Tyto hudební klenoty budou Vaším průvodcem příběhem plným zvratů, smíchu a možná i slz. Staňte se součástí tohoto hudebně-dramatického zážitku, který vám ukáže, že láska může mít mnoho podob a nechte se unést příběhem, kde se hudba stává hlasem srdce.

Hrají a zpívají:
Ivana Korolová / Aneta Vrzalová, Tereza Rychlá / Šárka Vaňková, Peter
Pecha / Tomáš Novotný, Petr Buchta / Dominik Port, Zbyněk Fric / Tomáš Dastlík, Radek Zima /Braňo Polák, Igor Bareš / Jarmil Škvrna

Na jevišti bude živá kapela a tanečníci.

Délka představení: 180 min. s přestávkou

námět: Barbara Nesvadbová
scénář: Jan Drbohlav
režie: Roman Štolpa
scéna a kostýmy: Petr Kolínský
choreografie: Tomáš Kuťák

Více informací a prodej vstupenek

POŘADATEL: VIP Art Company