Hypnotizér - Zámek Opočno

13.9.2024, 23:59 – 14.9.2024, 1:59
Hypnotizér - Zámek Opočno
  • Adresa:
    Trčkovo náměstí 1
    Opočno 517 73
Doporučujeme všem, kteří chtějí zažít něco fascinujícího.

Hned od počátku večera ucítíte příjemnou atmosféru.

Přednášející si Vás okamžitě získá svým příjemným projevem a zajímavými informacemi z historie i současné praxe v sugesci a hypnóze.

Součástí akce bude též autogramiáda k nové knize Hypnóza, její moc a síla, kterou si můžete na místě zakoupit.

Následnými ukázkami hypnózy na několika dobrovolnících Vám bude názorně předvedeno, jak změněný stav vědomí vypadá a jakými způsoby ho lze navodit. Osoby na jevišti na povel hypnotizéra usínají, klepou se zimou, zapomenou své jméno...

Pocity, které zúčastnění nejenom na jevišti, ale i v hledišti sdílejí, jsou fascinující. Kromě výjimečného zážitku si všichni odnášejí především uvolnění, klid a vnitřní pohodu. Příjemnou energii pak mnozí pociťují ještě několik dní poté.

Odborný dohled na vědecko-výzkumné projekty
Díky svému mnohaletému studiu technik zázračných léčitelů, psychotroniků, exorcistů a spiritistických médií, kteří paranormální jevy prezentují jako své skutečné schopnosti, se stal Jakub Kroulík odborníkem na podvodné provádění paranormálních jevů – racionálním thaumaturgem. Jako nejlepší hypnotizér v oboru je zván coby konzultant k projektům zkoumajícím hranici mezi vědou a magií. Těmi jsou například EXPERIMENT NÁHODA či INVESTIGÁTORI.

 

 ​
Publikace
V roce 2020 Jakub Kroulík vydal na žádost vydavatelství Autreo svou první knihu a audioknihu s názvem Hypnotizér – Hypnóza, její moc a síla. Se spoluautorkou Martou Fenclovou v knize hovoří o hypnóze. O pravdách a mýtech kolem ní, jak se Jakub Kroulík stal hypnotizérem, ale také i o magii a výzkumu paranormálních schopností.

 

Zámek Opočno - tabulnice

 

VSTUPENKY

 

Pořádá VIP Art Company.

 

Na akcích může být správou zámku pořizován fotografický nebo filmový materiál (více zde).
Změna programu a termínu vyhrazena.