Den nezávislosti: Nový útok 3D

5.7.2016, 10:00 – 10.8.2016, 13:40

Věděli jsme, že se jednou vrátí. Využili jsme proto k obraně všech možností a zdrojů Země. Studovali jsme ukořistěné mimozemské technologie, plány a způsob myšlení vetřelců.

Den nezávislosti: Nový útok 3D

Poučili jsme se z předchozího boje o přežití i z cesty k našemu vítězství. Ale bude to stačit? Jsme připraveni na to, co se nyní z hloubi vesmíru blíží k naší Zemi? Nebo nás před zánikem zachrání hlavně naše vynalézavost a důvtip? Jak je vůbec možné čelit vesmírné lodi, která k zaparkování potřebuje celý Atlantský oceán? Den nezávislosti režiséra Rolanda Emmericha před dvaceti lety nově vymezil žánr katastrofického filmu, přinesl nový typ celosvětové katastrofy a ohrožení veškerého lidstva. Nyní se vrací, aby dokončil to, co tenkrát započal. Souboj lidstva s brutálním, bezcitným a technologicky nadřazeným mimozemským nepřítelem bude buď vítězný, nebo poslední, protože v případě porážky žádný člověk nepřežije.(CinemArt CZ)

Sci-Fi / Akční / Dobrodružný
USA, 2016, 133 min

Režie: Roland Emmerich
Scénář: Roland Emmerich, Dean Devlin, James Vanderbilt, Jame… (více)
Kamera: Markus Förderer
Hudba: Harald Kloser, Thomas Wanker
Hrají: Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King, Maika Monroe, Angelababy, William Fichtner, Sela Ward, Brent Spiner, Judd Hirsch, Ryan Cartwright, Vivica A. Fox, Travis Tope, David Grant Wright, Grace Huang, Gbenga Akinnagbe, Mckenna Grace, Deobia Oparei, Hays Wellford, Sam Quinn, Ron Yuan, Jessie Usher, Andrei Lapionak, Jetto Dorsainville, Edward A. Duran

Den nezávislosti: Nový útok