Třetí ročník Harfandění proběhne v září

3.9.2015, 14:00 – 18:00

Již 3. ročník benefičního běhu pro dobrou věc s názvem Harfandění se uskuteční ve čtvrtek 3. září 2015 od 14 do 18 hodin. Stejně jako v loňském roce poputuje výtěžek do Klokánku, projektu Fondu ohrožených dětí. Součástí akce bude také Festival volnočasových aktivit pro děti. Benefiční akci pořádá Galerie Harfa ve spolupráci s MČ Prahy 9.

„Zúčastnit se může opravdu každý, od maminek s kočárky až po seniory. Cílem není překonávat časové rekordy, ale pomoci dětem, které to opravdu potřebují. Za každé proběhnutí nebo projití 1,6 km dlouhého okruhu kolem obchodního centra a sousední O2 areny získá nadace Klokánek od Galerie Harfa 100 Kč. Loni jsme věnovali díky našim návštěvníkům 71 700 Kč a doufáme, že letos částku ještě navýšíme,“ říká marketingová koordinátorka Martina Tlustá. Celým odpolednem bude provázet moderátor Jan Smetana. Těšit se můžete na vystoupení kapely Ready Kirken a na mnoho dalších známých osobností, které se svým během rozhodli podpořit dobrou věc.

Patroni akce si pro nejaktivnější běžce připravili krásné motivační ceny. Nejúspěšnější školní třída dostane volný vstup do Síně slávy českého hokeje. Tři nejlepší dospělí vyhrají vouchery na večeři pro dva v restauraci Culinary Aroma v Galerii Harfa a nejzdatnější dětský běžec si odnese voucher v hodnotě 2 500 Kč na svoji narozeninovou oslavu v Galerii Harfa.

Kromě benefičního běhu se návštěvníci mohou těšit na zábavné soutěže a doprovodný Festival volnočasových aktivit. Na střeše Galerie Harfa se představí 20 zájmových a sportovních kroužků pro mladé a nejmenší obyvatele Prahy 9 a blízkého okolí, kteří si jednotlivé aktivity budou moci vyzkoušet na vlastní kůži. Festival tak může pomoci rodičům a jejich dětem v rozhodování, jaký kroužek na začátku školního roku zvolit.

Velký dík patří hlavním partnerům třetího ročníku Harfandění  společnostem PORR, METROSTAV, Rilancio, PRE, M2C, AB Facility a Marina Island. Poděkování dále patří partnerovi FINEP a mediálním partnerům Český rozhlas Regina, Rádio BONTON a www.protisedi.cz.