Après ski 2014 v Praze na Náplavce!

29.11.2014 – 30.11.2014, 23:59

Originální festival zimních radovánek se blíží, stejně jako zimní sezóna. A právě na tu má Après ski Praha připravit festivalové návštěvníky. Poslední listopadový víkend bude náplavka Rašínova nábřeží v Praze patřit milovníkům zimy. Vstup je zdarma.

29. a 30. listopadu se náplavka Rašínova nábřeží zaplaví nikoli vodou, ale sněhem, lyžemi, snowboardy, zimním oblečením a dalším vybavením. Kromě toho se na Après ski v Praze sejdou desítky odborníků, kteří mají co říct k nadcházející zimní sezóně. Zatímco horská střediska už jsou na zimu vesměs připravená, samotné lyžaře a snowboardisty všeho věku ta pořádná příprava teprve čeká.

Každý, kdo na Après ski přijde, si může např. nechat odborně seřídit vázání na lyžích, lyže nebo snowboardy tu čeká také kompletní servis a kontrola bezpečnosti. Od odborníků se návštěvníci dozvědí třeba i to, co znamená lyžovat bezpečně, ale také co dělat v případě nehody na sjezdovce, pokud přeci jen k nějaké dojde. Program však bude připravený i pro lyžaře či snowboardisty začátečníky. Zájemci všeho věku zjistí, jak nejlépe naučit lyžovat sebe nebo i své děti. Věděli jste například, že navléknout si dvě trička, rolák, svetr a ještě kombinézu není to pravé oblečení na svah, které bude fungovat? Na spoustu užitečných informací, tipů a triků, poslední módu na svah, servis, poradenství a na mnohem více návštěvnící narazí jak ve stáncích rozprostřených po náplavce, tak během celodenní  talkshow s vybranými specialisty.

Après ski Praha však není pouze o informacích, ale také o zábavě s celou rodinou. Hned dvě sjezdovky pro malé a větší děti, to centrum Prahy ještě nezažilo. Zejména ti nejmenší se mohou těšit i na lyžařskou a snowbardovou školu s odborným vedením. Také letos se nad hladinou Vltavy bude létat pomocí divácky atraktivního flyboardu. Tato speciální exhibice překvapí i svým propojením se zimními sporty. Pro děti i dospělé je také přichystána řada soutěží o hodnotné ceny.

Zimní sezóna zkrátka začíná na Après ski v Praze. Přijďte zjistit, co jste o zimní sezóně ještě nevěděli!

Après ski Praha se koná 29. a 30. listopadu na náplavce Rašínova nábřeží. Vstup a program jsou zdarma.

Pořadatelem akce je MVP agency.