Divadlo improvizace ODVAZ

3. duben 2023, 15:58
Divadlo improvizace ODVAZ

Divadlo improvizace Odvaz je divadelní soubor, který působí v Ostravě a specializuje se na různé formy divadelní improvizace. V současné době vystupujeme nejčastěji v kině Etáž v Dolní oblasti Vítkovice.

V programu našeho divadla najdete improvizační představení, která se dají rozdělit na IMPROZÁPASY (improvizují dva týmy proti sobě, na hru dohlíží rozhodčí a diváci hlasují, který tým se jim líbil více) a IMPROSHOW (volnější, obvykle tematicky zaměřené).

Jen velmi vyjímečně se v našich představeních objevují vážné prvky, primárně hrajeme pro zábavu a naším hlavním cílem je pobavit diváky. Jelikož se jedná o improvizaci, tak každé představení je originální a nikdy jej neopakujeme.

Jsme otevřeni všem divákům, kteří mají rádi zábavu a divadlo, které je odlehčené, dělá si legraci samo ze sebe a nebere se příliš vážně. Na Odvaz můžete přijít jak v saku s kravatou, tak v teplákovce, je to jen na vás... a do hlediště si klidně vemte pivo.

Baví nás Vás bavit, tak se stavte na naše představení!

 

YouTube kanál

Divadlo improvizace ODVAZ

adresa: Moravská Ostrava 3369, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
e-mail: [email protected]

www.odvaz.eu

1.5.2024, 19:00 – 21:00
Ať děláte, co děláte, tady se budete bavit! více
22.5.2024, 19:00 – 21:00
Opět se vrací tradiční Improzápas v němž se v nejrůznějších improvizačních disciplínách utkají herci divadla Odvaz rozdělení do... více
29.5.2024, 19:00 – 21:00
Tentokrát si vezmeme na paškál radosti a strasti života rodičů. více