Vrátila se jednou v noci - brilantní komedie v Divadle Palace

22.1.2015, 19:00 – 6.3.2015, 21:00

Starý mládenec Manuel pravidelně chodí ke hrobu své maminky, povídá si s ní a každý týden jí vypráví, co nového se mu přihodilo.

Vrátila se jednou v noci - brilantní komedie v Divadle Palace
  • Adresa:
    Václavské náměstí 819/43
    Praha 1 110 00

Skutečnost si lehce přibarvuje, některé věci raději zamlčí, jenom aby se matce jevil v lepším světle. Když jí jednoho dne oznámí, že se konečně chystá oženit, očekává ho po návratu domů neuvěřitelné překvapení. Jeho matka Fanny po deseti letech „odpočinku v pokoji" vstane z hrobu, aby na situaci osobně dohlédla a nevěstu si proklepla. Energická žena se tak znovu začne plést do života svého dospělého syna. Protože maminky jsou tu od toho, aby svým dětem pomáhaly ukazovat správnou cestu.

Režie: Radovan Lipus
Překlad: Ivory Rodriguez

Hrají: Manuel, pedikér, příležitostný trumpetista Václav Vydra, Fanny, jeho zesnulá matka Libuše Švormová, Dolly, jeho snoubenka a spoluhráčka, zpěvačka Jana Malá, Anibal, majitel baru, Manuelův spoluhráč, pianista Libor Hruška, Julio, Manuelův spoluhráč, basista Martin Zahálka, Perla, umrlá, sousedka Fanny ze hřbitova Marcela Peňázová / Kateřina Seidlová, Salo, umrlec, soused ze hřbitova a obdivovatel Fanny Ladislav Trojan / Miloš Hlavica, Jeremias, umrlec, soused Fanny ze hřbitova sborista Vysmátý Jorge, umrlec, soused Fanny ze hřbitova sborista