Již po 18. za kosmetikou a novými trendy! Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

5.9.2014 – 6.9.2014, 23:59

Opět je tu kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, pořádaný v pražských Letňanech 5. a 6. září. Těšit se můžete jak na kvalitní kosmetiku a přípravky pro wellness, tak i na bohatý program pro návštěvníky, kterých pravidelně dorazí přes dvacet tisíc.

18. veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA připravil bohatý program. Na co se vlastně můžete těšit? Ve třech saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám, péči o pleť, aromaterapii, alternativní péči o zdraví v podání řady odborníků. Seznámíte se s novými trendy v líčení již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších. Také si nenechte ujít kadeřnickou show s týmem Honzy Hlaváčka, Martina Loužeckého, Romany Topinkové, stejně tak účast nejkrásnějších dívek r. 2014 v módních přehlídkách. Představíme projekt Roberta Vano, českých olympioniků a kadeřníků.

Program bude opravdu pestrý, řada módních přehlídek, mistrovských soutěží a hlavně plný zábavy. A protože můžete v Letňanech navštívit současně i veletrh Sběratel, Investor, Minerály či prožít Den letiště, neváhejte a přijďte se podívat na vlastní oči! Fotogalerii i odkaz na facebook najdete na: www.worldofbeauty.cz