RE:START Malovice 35 - Festival Divadla Continuo

24.7.2014 – 27.7.2014, 23:59

Divadlo Continuo letos otevře divákům své sídlo na Švestkovém dvoře v Malovicích v jižních Čechách. Program plný divadel, koncertů a site specific představení symbolicky zahájí projekt celkové rekonstrukce Švestkového dvora. Projekt RE:START Malovice 35 se koná od 24. do 27. 7. 2014.

RE:START Malovice 35 - Festival Divadla Continuo
  • Adresa:
    Švestkový Dvůr 35
    Malovice 38411

Letošní letní projekt se poprvé v historii divadla odehraje přímo v prostorách Švestkového Dvora, sídle Divadla Continuo v Malovicích a bude mít zcela unikátní podobu. Výsledky tvůrčích dílen nebudou mít na rozdíl od minulých let formu jednoho celovečerního představení, ale několika menších performancí a instalací. Ty se budou odehrávat v celém prostoru a okolí Švestkového Dvora v rámci čtyřdenního festivalu.

„Kromě site specific představení uvedeme na festivalu dvě naše nejnovější inscenace (Den osmý a U zdi) a celou řadu divadelních představení a koncertů souborů a seskupení, které jsou nějakým způsobem spojeni s více než dvacetiletou historií našeho divadla. Mezi jinými se diváci mohou těšit na Buchty a loutky, Ridinu Ahmedovou či slovenské Longital,“ dodává k projektu Pavel Štourač, umělecký vedoucí souboru.

Projekt RE:START Malovice 35 symbolicky zahájí projekt celkové rekonstrukce Švestkového dvora. Renovace stávajících historických budov usedlosti a výstavba nového divadelního sálu, která byla podpořena z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj, začne na podzim 2014. Stavba bude dokončena již v červnu 2015; slavnostní otevření je pak naplánováno na léto téhož roku.

Program festivalu zde:
www.continuo.cz

Vstupenky na festival si mohou diváci koupit online na našich stránkách za snížené předprodejní ceny nebo pak na místě každý den konání festivalu od 16 hodin.