Interaktivní trampolínový park FREEX nadchne malé i velké

Říčany jsou město, které se nachází ve Středočeském kraji, při hranici hlavního města Prahy. Najdete zde interaktivní trampolínový park FREEX, kde na vás čekají nezapomenutelné zážitky.

Interaktivní trampolínový park FREEX nadchne malé i velké
  • Adresa:
    Barákova 237,
    Říčany, 251 01

O FREEX

FREEX je první unikátní 9D zábavní park, který spojuje pohybovou aktivitu dětí a dospělých s jedinečným audiovizuálním zážitkem. Kombinuje sportovní aktivitu trampolínového centra a pokročilé 3D technologie bez použití virtuálních brýlí. Vstoupíte tak do interaktivního světa her, které nemají limity a dají se změnit jedním kliknutím. Propojujeme návštěvníky mezi virtuálním světem her a fyzickou aktivitou ve FREEX.

FREEX, to jsou prostory pro jedinečné a originální akce, konference, školení, semináře, workshopy, společenské akce, večírky nebo oslavy, které můžete kombinovat s unikátní audiovizuální podívanou či sportovními aktivitami. Naše prostory vám dovolí připravit akci, na kterou vaši hosté nezapomenou. Fantazii a kreativitě se meze nekladou.  Zvláštností je uzavřený prostor pro úchvatné prezentace na největší projekci v Čechách o velikosti 12 x 5 metru.

V zadní části naleznete otevřený prostor plný trampolín. V jednom rohu je lezecká stěna, ze které můžete bezpečně padat to molitanu. Ve druhém rohu je basketbalový koš a část s překážkami, ze kterých také můžete skákat z výšky do měkka. Dále je velmi zábavná ninja dráha k prolézání. V areálu FREEX najdete jak vnitřní, tak i venkovní trampolíny, které jsou ideální pro různorodé sportovní aktivity a zábavu v jakémkoli počasí.

Pro ty, kteří chtějí oslavit své významné životní události v opravdu speciálním stylu, nabízí FREEX tři narozeninové VIP salónky. Tyto soukromé místnosti poskytují exkluzivní prostor pro hosty, kde mohou oslavit v soukromí, zatímco využívají všech atrakcí, které FREEX nabízí.

Teambuilding a další akce

FREEX je ideální místo pro nejrůznější oslavy, teambuildingy, ale i netradiční konference či jiné firemní akce. Místo je ideální pro sbližování pracovníků, pojďte si odpočinout od každodenní pracovní rutiny. Ve FREEX je budování týmu velmi snadné, a hlavně účinné a dobrodružné. Díky speciálním skupinovým hrám, soutěžím a spoustě zábavy posílíte týmovou soudržnost jedinečným způsobem. S osvěžujícími nápoji a chutným jídlem si vaši zaměstnanci mohou popovídat a neformálně se seznámit.

Kroužky a tréninky

Ve FREEX spolupracují s rekondičním terapeutem, což jim umožní poskytnout dětem ještě kvalitnější a bezpečnější tréninkový zážitek. Kroužky jsou určeny pro začátečníky i pokročilé.

Bistro

Je zde k dispozici posezení v příjemném bistru, kde se dají uspořádat narozeninové oslavy. V bistru je i pěkný dětský koutek pro nejmenší děti. A taky jsou zde skříňky na věci, které nepotřebujete mít u sebe.