Neotřelý firemní večírek v centru Prahy? Vyrazte na karaoke party

7. červen 2023, 16:00
Neotřelý firemní večírek v centru Prahy? Vyrazte na karaoke party

Praha, hlavní město České republiky, je známá svou bohatou historií, architekturou a kulturou. Nabízí široké spektrum kulturního i historického vyžití, že někdy je opravdu těžké vybrat si z tolika příležitostí. Plánujete firemní oslavu, teambuilding anebo vánoční večírek, na který se nemá zapomenout? Pojďte na to letos jinak, nově, neotřele a tak, aby se o této akci ve vaší firmě vyprávělo ještě léta.

Tipy na teambuilding

Účinky airsoftových zbraní už jste si s kolegy vyzkoušeli na vlastní kůži? Kreativní workshopy, na kterých si vyrobili vše od svíčky po vlastní keramiku už je také nelákají? A když se zmíníte o strategických skupinových hrách, naskakuje jim husí kůže? Ale vaším úkolem je, aby teambuilding byl a nejen to, aby všechny bavil a těšili se na něj. Málokomu se chce v rámci firemní akce vyjíždět na prodloužený víkend s wellness nebo do hor. I když i vysokohorský výšlap může být skvělým způsobem, jak utužit firemní vztahy. Chcete zůstat v Praze? A přitom si stejně užít? Zkuste virtuální realitu. Díky ní se přenesete kamkoliv, kam budete chtít. Touto volbou navíc potěšíte technologické nadšence ve firmě. Virtuální realita je jasná volba pro IT a marketingové firmy, ve kterých se nadšenci do moderních novinek vyskytují nejvíce. Anebo je tu ještě jedna možnost, která bude zaručeně bavit všechny. Karaoke. Zpěv spojuje. A nezáleží přitom na tom, zda umíte či neumíte zpívat. Často je výkon méně zdatného zpěváka při karaoke party oceněn bouřlivějším potleskem než super procítěný zpěv poloprofesionálního zpěváka, který opět vsadil na My Heart Will Go On.

Kam se vydat v Praze na karaoke?

Možností je hned několik. Jednou z nich je karaoke bar Zone bar, na který narazíte naproti ikonické restauraci U Fleků. Karaoke se zde pořádají pravidelně každý týden ve středu a ve čtvrtek. Rezervovat si navíc můžete útulný salónek o kapacitě okolo 40 osob a užít si tak party bez rušení okolí. O dokonalou atmosféru se postará také unikátní interiér baru spojující moderní vybavení s odhaleným zdivem historického klenutého sklepení. Díky rezervaci salonku budete mít dost prostoru pro to objevit své firemní talenty a nebudete přitom rušení okolím. Vaši zaměstnanci se nebudou muset obávat, že jejich zpěv náhodou uslyší někdo, kdo nemá a rozjedou to na plné pecky. Možná ani netušíte, jaké překvapení dříme ve vašich kolezích a zaměstnancích. 

Výlet po kulturních památkách

Že ve vaší firmě nikdo moc na historii není? Ale vždyť okolí ní chodí každý den do práce, za nákupy, s dětmi do školy a možná si to ani neuvědomují. A koneckonců také kulturní výlet může být skvělou náplní společného teambuildingového dne v Praze, který zakončíte karaoke večerem. Tak jdeme na to. Zamyslete se nad zajímavou trasou v historické části města, na které vymyslíte několik stanovišť. Na každém pak připravte otázky a úkoly spojené s místní historií a památkami, jejichž splnění bude nutné pro přechod na další stanoviště. Nechte zformovat 2 až 3 členné týmy, které budou na úkolech pracovat společně. Úkoly je provedete po zajímavých lokalitách, utužíte spolupráci a příjemně je naladíte na další zábavu a večer v baru. Tak hodně štěstí a pusťte při vymýšlení kreativitu z uzdy, ať si vaši zaměstnanci užijí nezapomenutelný firemní večírek.