Na firemní akci do sportovního centra Eden v Berouně

8.5.2023 – 8.5.2024, 23:59

Pokud hledáte způsob, jak zpestřit firemní akci a zároveň posílit týmovou spolupráci a přátelství mezi kolegy, nemusíte hledat dál. Sportovní centrum Eden v Berouně nabízí skvělou možnost vyzkoušet si crazy golf, který je pro všechny účastníky zajímavou a zábavnou alternativou k tradičním firemním akcím.

Crazy golf je druh minigolfu, který se hraje na speciálně navržených a velmi kreativních tratích s překážkami, zatáčkami a různými výzvami. V Eden centru si můžete vybrat z několika různých tratí, každá s jinými výzvami a obtížnostmi, které jsou skvělou příležitostí pro testování týmové spolupráce a strategického myšlení.

Jednou z hlavních výhod crazy golfu je, že je to sport, který není příliš náročný na fyzickou kondici a zároveň umožňuje všem hráčům, bez ohledu na věk či pohlaví, soutěžit a užívat si společnou zábavu. Navíc, pokud se vám nechce hrát celou dobu, můžete si v rámci centra vybrat z mnoha dalších aktivit, jako například bowlingu, badmintonu, nebo squash, které jsou k dispozici.

Vedení centra Eden je k dispozici pro individuální přístup ke každému zákazníkovi a přizpůsobí se všem vašim potřebám. Pokud si objednáte firemní akci, budete mít k dispozici nejen samotnou crazy golf hru, ale také celkovou organizaci akce včetně cateringových služeb, ubytování, transferů a dalších přizpůsobení. Pokud máte speciální požadavky na konkrétní menu, nebo jste vegetarián, vedení centra Eden se snaží všechny vaše požadavky splnit.

Celkově řečeno, firemní akce v centru Eden je skvělou příležitostí pro vytvoření silného týmu, rozvíjení spolupráce a zároveň zábavného odpočinku. Navíc, Beroun a okolí nabízí mnoho zajímavých turistických atrakcí, takže se můžete těšit na příjemný pobyt v krásné přírodě a se spoustou kulturní zábavy.

http://www.sporteden.cz/