Britští Kosheen a jejich koncertní turné v Jablonci nad Nisou

8.11.2024, 20:00 – 22:00

Koncert kapely Kosheen, která působí na britské hudební scéně již 25 let, vás čeká v Eurocentru Jablonec nad Nisou v pátek 8. listopadu od 20:00. Kapela je specifická svým zvukem, jež v sobě mísí různé žánry elektronické hudby s vlivem trip hopu a rocku.

Cena vstupenky: 690-980 Kč
Britští Kosheen a jejich koncertní turné v Jablonci nad Nisou
  • Adresa:
    Jiráskova 7
    Jablonec nad Nisou 466 01

Má na kontě pět řadových alb (s prvními dvěma se umístila na předních místech britských a evropských hudebních žebříčků). Během koncertu uslyšíte všechny její hity v novém hávu, nebudou chybět skladby jako Hide U, Catch, Suicide, Hungry, Harder nebo All in my head. Tato hudební performace získala celou řadu ocenění za svou jedinečnou směs breakbeatových rytmů, techna a drum’n’bass, kombinovanou s tradičnějším písničkářským řemeslem – což je společně s uhrančivým zpěvem zpěvačky Sian síla a poznávací znamení celé kapely. Klubové koncerty srší energií, nadšením a intenzitou hudby, pro fanoušky jsou neopakovatelnou příležitostí užít si setkání s kapelou nablízko.

Na koncertě v Jablonci nad Nisou přivítá návštěvníky exkluzivní předskokan/předkapela, kterého si pořadatelé prozatím nechávají jako překvapení.