Hudba Ludovico Einaudi - klavírní recitál v Praze

1.3.2025, 19:00 – 20:30

Zveme vás na koncert hudby světoznámého skladatele Ludovica Einaudiho v podání vynikajícího českého klavíristy Jana Schulmeistera v doprovodu smyčcového kvarteta, který se uskuteční 1. března v Dvořákove síňi, Rudolfina, Praha, 15. března ve Zlíně v Kongresovém centru, 20. března v Besedním Domě, Brno, 22.3 v sále Reduta, MFO v Olomouci a 28.3 v ostravské JFO, Sal Vesmir, vždy od 19:30.

Cena vstupenky: 690-990 Kč
Hudba Ludovico Einaudi - klavírní recitál v Praze
  • Adresa:
    Alšovo nábřeží 79/12
    Praha 1, 110 00

Einaudi je známý svými jednoduchými, ale strašidelně krásnými minimalistickými díly pro klavír a ohromující filmovou hudbou. Za téměř třicet let své činnosti vydal řadu alb, které se dostalo na přední příčky poslechnosti, vyprodává nejprestižnější koncertní sály po celém světě a jeho hudba zazněla v mnoha slavných filmech (Nedotknutelní, Doktor Živago, To je Anglie, Nomadland a další).

Ján Schulmeister patří mezi nejmladší členy PETROF Art Family. Hře na klavír se věnuje od svých pěti let. Do těchto dnů má na svém kontě přes 30 vítězství a mimořádných ocenění z domácích i mezinárodních soutěží napříč Evropou.