Fotografický workshop s Martinem Popelářem

20.4.2024, 14:00 – 22:00

Přijďte strávit sobotní odpoledne a večer do Domu umění, kde se dozvíte spoustu informací o pouličním fotografování a naučíte se nejrůznější techniky. Celou dobu Vás povede fotograf Martin Popelář, který s Vámi v závěru workshopu fotografie zhodnotí.

Cena vstupenky: 390 Kč
Fotografický workshop s Martinem Popelářem
  • Adresa:
    Jurečkova 9,
    Moravská Ostrava, 702 00

Kurz začne na Domě umění, kde se seznámíte s teorií a technikou pouličního fotografování. Poté se společně vydáte na Masarykovo náměstí, kde bude zahájen běžecký závod Night Run Ostrava. Tam budete fotografovat přípravu závodu, závodníky i fanoušky a následně se vydáte zpět do Domu umění, kde si fotografie stáhnete do počítače a poté je společně zhodnotíte. Domů si odnesete spoustu zkušeností, rad a tipů pro další práci.

Workshop je určený pro úplné začátečníky i mírně pokročilé.

MARTIN POPELÁŘ (1971), fotograf, galerista a kurátor, vystudoval Institut tvůrčí fotografie na Slezské univerzitě v Opavě. Od roku 1994 pracuje jako fotograf na volné noze. Zúčastnil se řady autorských i kolektivních výstav v České republice a zahraničí.

Rezervace workshopu je platná až po zakoupení kurzovného zde: https://www.gvuo.cz/e-shop/jine_c9/fotograficky-workshop-s-martinem-popelarem_p198