Letní i zimní radovánky. To je Dětský letní park Bílá!

11. červen 2023, 15:37
Letní i zimní radovánky. To je Dětský letní park Bílá!

Oblíbený RESORT BÍLÁ|BESKDY naleznete v samém srdci Beskyd v obcí Bílá u Frýdku-Místku. Bílá je nádherné místo uprostěd přírody a je naprosto senzačním výchozím bodem pro jak pro túry, tak pro cyklovýlety.

Dětský letní park Bílá je místo, kde si rodiče odpočinou a děti se zabaví. Celá rodina si zde užije den plný zábavy a pohybu. V okolí můžete pozorovat krásnou přírodu a zvířátka v minizoo. Na vlastní kůži můžete okusit atrakce jak ve spodní, tak i v lesní části. Čekají na vás dvě tubingové dráhy, trampolíny, aquazorbing, vodní světy, v neposlední řadě skákací hrad, jezírko s lodičkami, lanový park a další. V Dětském letním parku zažijete bezpochyby hory plné zábavy.

Milovníky zimy jistě potěší možnost navštívit lyžařskou a snowboardovou školu pro děti i dospělé. Jedná se o jedinou lyžařskou školu na Moravě, která má ve své nabídce privátní výuku skialpu. Zkuste Freestyle lekce lyžování. Nabídnou vám tu jak první seznámení s freestylem od jednoduchých triků, tak také zdokonalování vlastní jízdy ve snowparku. Naleznete zde široké zázemí nejen pro začínající a středně pokročilé lyžaře. Areál parku můžete využívat buď s instruktory nebo sami se svými ratolestmi. Nejlepší a největší lyžařský park v Beskydech umožňuje začínajícím lyžařům naučit se postupně jezdit na všech typech vleků. Od pojízdného pásu až po talířkový vlek, kde Vám pomůže trpělivý a na děti a nezkušené lyžaře zvyklý vlekař. Talířkový vlek je možné zpomalit do kroku a postupně zrychlovat. Děti se zde naučí nesedat na unašeč bez strachu a v bezpečí.

Můžete zde dále absolvovat pobytový nebo výjezdový Cyklo Camp, kde se uskuteční skupinová výuka jízdy na horském kole pro děti hravou a bezpečnou formou. Děti se naučí správně ovládat horské kolo, jízdu v lehkém a středně těžkém terénu (bike-park, Single Trails Bílá, lehké túry).

Najdete tu také půjčovnu horských a sjezdových kol, koloběžek a elektrokol nebo také “bajkovou“ školu.  Je zde možnost vydat se na cyklotúru s průvodcem.

Pro děti se zde pořádají různé varianty aktivit. Adaptační kurzy jsou určeny pro nově se tvořící kolektivy dětí mateřských, základních i středních škol. Nabídnou vám zde na míru sestavený program. Výlety s dětmi jsou určeny pro děti od 3 let. Aktivity ve všech programových variantách jsou přizpůsobeny věku dětí. Konají se zde školy a školky v přírodě s programem, kdy zkušení instruktoři připraví dětem nebo žákům atraktivní, tematicky zaměřený program.

Ubytovat se můžete ve Stodole Na Bílé, v apartmánech Na Faře (a využít POBYT HROU 2023 s neomezeným vstupem do Dětského letního parku), nebo v Horských apartmánech Domovjanka. Pro hosty apartmánů Na Faře je k dispozici vyhřívaný bazén a komfortní posezení. Přijedete-li s obytným automobilem nebo přívěsem, pak zaparkujete přímo na centrálním parkovišti u lanové dráhy a lyžařských vleků.

Za zmínku určitě stojí i nová šestimístná lanovka, která bude v provozu od zimy 2023/2024.

Bílá v Beskydech je pro svou pozici a zaměření vhodným místem pro dlouhodobé rodinné dovolené, ale také pro krátkodobé výlety za přírodou, adrenalinem a zábavou. Přijeďte se podívat a přesvědčit se na vlastní oči.

NA BÍLÉ|BESKDY

adresa: NA BÍLÉ|BESKYDY Dětský letní a zimní park 739 15 Bílá
telefon: +420 725 222 111
e-mail: [email protected]

www.nabile.cz