Electro Deluxe big band & B-Side Band - Sono Centrum

23.10.2024, 20:00 – 22:00

Francouzský fenomén, který v domovině vyprodává mnohatisícové haly, míří do Česka na dva exkluzivní koncerty. Sedmičlennou funk soulovou formaci a její vokalisty totiž na dvou koncertech – 23. října v Brně a o den později, 24. října, v Praze – posílí celá dechová sekce v tuzemsku dobře známého B-Side Bandu.

Cena vstupenky: 990-3490 Kč
Electro Deluxe big band & B-Side Band - Sono Centrum
  • Adresa:
    Veveří 3219/113,
    Brno 616 00

Bude to naprosto jedinečná příležitost si Electro Deluxe vychutnat v rozšířené bigbandové sestavě tak, jak to mají možnost zažít pouze posluchači ve Francii.
Electro Deluxe, přezdívaní beránci ve vlčí kůži, spojují funky, R’n’B a hip hop a jejich mélange plná neodolatelného groovu nutí k tanci. Na hudební scéně už jsou od roku 2001 a za ty více než dvě dekády si vydobyli přízeň odborné kritiky i publika. Jejich poslední čtyři alba se probojovala na první místo francouzských hudebních hitparád – a to přitom s repertoárem, který je výhradně v anglickém jazyce. Poslední deskou, kterou se kapela může prezentovat, je Apollo z roku 2019.
Připravte se na elektrizující show, která vás rozhodně v klidu nenechá – koncerty Electro Deluxe totiž nenabízí nejen muzikantské mistrovství, ale také nespoutanou zábavu, která vyvolává široký úsměv na rtech a doslova nabíjí pozitivní energií. Uhrančivý zpěvák James Copley je navíc jeden z nejvýraznějších frontmanů hudebního universa.