Fotografický workshop s MgA. Ladislavem Hovorkou - Czech photo centre

6.4.2024, 15:00 – 19:00

Fotografický workshop s MgA. Ladislavem Hovorkou. „Bleskový“ workshop zaměřený na použití externích blesků pro výtvarnou fotografii. Vezměte s sebou svoje externí blesky, nejlépe řízené systémem GODOX (ale i jakékoliv jiné, budeme pracovat se všemi funkčními externími blesky).

Cena vstupenky: 900 Kč
Fotografický workshop s MgA. Ladislavem Hovorkou - Czech photo centre
  • Adresa:
    Seydlerova, 2835/4,
    Praha 5, 158 00

Využijeme nastavení stroboskop, také vysokorychlostní synchronizaci HSS, systém TTL, ruční nastavení, použití filtrů, synchronizace blesků na první a druhou lamelu atd. atd. Začneme krátkým teoretickým úvodem a budeme pokračovat praktickými cvičeními s modelem. Zaměříme se na použití blesku pro UNFOCUSED fotografii. K dispozici pro účastníky workshopu budou ateliérové blesky, dále různé externí blesky a bezdrátová zařízení na jejich odpalování. Pokud patříte k lovcům bouřkových blesků, ukážu Vám zařízení pro synchronizaci fotoaparátu se záblesky přírodních blesků.

MgA. Ladislav Hovorka Fotograf, zaměřený na využití neostrosti pro výtvarné účely, zakladatel výtvarné skupiny UNFOCUSED, lektor na U3V při VŠE Praha. Absolvent pražské FAMU, uspořádal více než 70 autorských výstav v tuzemsku i zahraničí, zúčastnil se řady společných výstav.

Web: unfocused.cz e-mail: [email protected]

Cena workshopu 900,- Kč

Platba je možná v hotovosti nebo kartou v místě výuky v Galerii CPC (nejpozději v den workshopu) nebo převodem na účet č. 117742593/0300 (do poznámky uvést jméno přihlášeného). Přihlášení na workshop je možné prostřednictvím kontaktního formuláře. (Do textu zprávy prosíme uvést název workshopu.) Místo výuky: Galerie Czech Photo Centre, Seydlerova 2835/4, Praha 5. Termín: 6.4.2024, 15 – 19 hodin