Slavnostní start žlutého cirkusu v Praze

7.4.2024, 13:00 – 15:00

Vyrážíme na další cestu! Konečně! A protože jedeme plovoucím autem, nedalo se jinak než startovat z břehu Vltavy. Sejdeme se u Starého brodu přes Vltavu u paty Mánesova mostu.

Cena vstupenky: zdarma Kč
Proti startu na minulou výpravu jsme se posunuli jen kousek. Na druhý břeh od Rudolfina, k patě Mánesova mostu, na místo, kde kdysi býval brod přes Vltavu. Dá se tam snadno dojet metrem, tramvají i lodí a je to krásné místo s výhledem na Prahu!
Kdo přijede plovoucím autem, je největší borec a moc rádi vás uvidíme, ale protože jsme vděční těm, kdo nás vždy podporovali, tak i když přijedete tradičně trabantem nebo maluchem, můžete vjet přímo ke žlutému cirkusu na břeh řeky. Vy ostatní prosím přijeďte hromadnou dopravou, s parkováním je to tam na houby.
Kdo zažil naše předchozí starty, ví, že to není ani organizované, ani podle plánu. Ale uděláme všechno proto, abychom tam byli v jednu odpoledne. Ne, že by se nám někdy povedlo přijet včas!
U Vltavy budeme tak do tří, a pak, kdo bude chtít, může s námi v koloně vyrazit do Nové vsi pod Pleší, kde bude otevřené i naše minimuzeum (jinak je do konce dubna zavřeno).
Těšíme se, přijďte všichni, po tolika letech příprav to bude opravdu velké!