Hang Massive v Divadle Archa

24.11.2024, 20:00 – 22:00

Hang Massive se vrací do Evropy s novým albem Radius (2022), aby vám přinesli zcela nový zážitek se svým poselstvím otevřenosti a jednoty. Show kombinuje relaxační akustické zvuky hangu, kterým se proslavili, spolu s extatickými tanečními rytmy, díky nimž protančíte celou noc.

Cena vstupenky: 950 Kč
Hang Massive v Divadle Archa
  • Adresa:
    Na Poříčí 1047/26
    Praha 1 11000

Hang Massive od roku 2011 formují světovou handpan scénu a jsou průkopníky úspěšné elektronické hudby s magnetizující živou show. Jejich jedinečný styl, v němž se mísí zasněné akustické a energické elektronické zvuky, inspiruje publikum po celém světě. V roce 2011 vydali první nahrávku a videoklip “Once Again”, který získal široký věhlas a má více než 60 milionů shlédnutí. Jeho virální úspěch představil lidem po celém světě nový podmanivý nástroj a postaral se o vznik celosvětové fanouškovské základny oddané tomuto průkopnickému hudebnímu projektu.

Zakládající členové, Danny Cudd a Markus Offbeat, se setkali na pobřeží indického ostrova Goa a navázali tvůrčí spolupráci na tamní pulzující mezinárodní umělecké scéně. Během následujících let se projekt Hang Massive vyvinul z buskingu na ulicích evropských měst k vystupování na festivalech a v prestižních hudebních sálech po celém světě. Dnes duo dělí svůj čas mezi domácí studio v Goa a celosvětová turné.

Během Luminous Emptiness Tour v letech 2018-2019 odehráli vyprodané koncerty po celé Evropě, Velké Británii a Jižní Americe a přinesli fanouškům nový fascinující audiovizuální zážitek. Do Prahy se vrací s novým albem Radius (2022).