Pilotem na zkoušku. Vyzkoušejte si řízení skutečného letadla nebo vrtulníku

10. říjen 2023, 13:29
Pilotem na zkoušku. Vyzkoušejte si řízení skutečného letadla nebo vrtulníku

Pilotem na zkoušku je největší letecká společnost, realizující letecké zážitky a vyhlídkové lety z více než 12 letišť po celé České republice.

Na počátku všeho stál nápad umožnit lidem bez jakýchkoliv zkušeností řídit letadlo. Vznikl tak zážitek Pilotem na zkoušku, při kterém si kdokoliv může vyzkoušet ve vzduchu pod dozorem instruktora řídit opravdové letadlo nebo vrtulník. Dále společnost nabízí vyhlídkové lety letadlem či vrtulníkem, adrenalinové lety, romantické lety pro zamilované, noční lety a lety do zahraničí. 

Poznáte u nich, zda máte talent pro řízení letadla nebo vrtulníku a jestli dokážete s klidem řešit nouzové situace. Skupina profesionálních pilotů pro vás pořádá zážitkovou akci, na které může řídit letadlo i člověk bez zkušeností a vyzkoušet si na vlastní kůži, jaké to je být pilotem reálného letadla se vším všudy a splnit si tak alespoň na chvíli svůj sen o létání.

Varianty Pilotem letadla na zkoušku

Po startu budete mít na starosti řízení letadla. Poletíte reálným letadlem pod dohledem zkušeného instruktora letecké školy. Možná během letu dojde ke ztrátě výkonu motoru a vy budete muset pomoci kapitánovi s diverzí na záložní letiště.

Pilotem letadla na zkoušku — u této varianty se hodinu proletíte a 20 minut si sami letadlo zařídíte.  Lze také zvolit variantu Individuální pilot na zkoušku, kdy poletíte dvoumístným letadlem společně s kapitánem/instruktorem. Nebo si vyzkoušejte zařídit si to nejlepší ze světa malých soukromých letadel. Propadněte kouzlu luxusního letadla Cirrus SR22 a pojďte se proletět rychlostí více než 300 km/hod. Také let simulátorem L-410 Turbolet je parádním zážitkem. Jediný veřejně přístupný letecký simulátor naleznete na letišti Ostrava-Mošnov. Součástí zážitku na simulátoru je krátký briefing, kde si společně s instruktorem projdete průběh letu.

Vyhlídkové lety

Vyhlídkové lety si můžete užít s profesionálními piloty z více než 12 letišť po celé České republice.

Vyhlídkový let letadlem

Vyhlídkový let s řízením pro 1 osobu je vyhlídkovým letem, při kterém můžete řídit letadlo. Prolétněte se nad vaší oblíbenou krajinou a zkuste si řídit opravdové letadlo. Adrenalinový let pro 1 osobu — pojďte prožít něco originálního, zažijete nezapomenutelný pohyb vzduchem. Toto si užije každý adrenalinový fanda. Trochu modrého z nebe můžete okusit při Romantickém letu. Tento let je pro dva zamilované, na palubě se podává šampaňské a zažijete neopakovatelný pocit být nad vším pozemským. Noční let pro 3 osoby je opravdu netradiční zážitek. Vyletíte si malým letadlem nad osvětlená města a vychutnáte si tento báječný zážitek. Noční let je možný na zářící Prahou, Brnem nebo Ostravou.

Můžete také zvolit delší varianty výletů. Udělejte si jednodenní výlet na návštěvu Karlových Varů. Vyzkoušíte si řídit letadlo do jedné z nejkrásnějších destinací u nás. Během letu si prohlédneme z výšky dva historické skvosty — hrad Karlštejn a hrad Loket. Vyhlídkový let nad Alpy si jistě užije každý. Tak blízko jste ještě vrcholky hor neviděli. Vyhlídkový let je pro náročné milovníky hor a divů přírody. Pokud chcete rovnou řídit letadlo do zahraničí a vyzkoušet si, co obnáší létání s malým letadlem po Evropě, pak je toto ten pravý zážitek. Tří denní let do Chorvatska je skvělou volbou pro ty, kterým málo nestačí.

Vyhlídkové lety jsou pořádané celoročně. I v zimě je kabina letadla vytápěná. Na všechny vyhlídkové lety se nasazují pouze spolehlivá a moderní letadla.

Vyhlídkové lety vrtulníkem

Let vrtulníkem nad Brněnskou přehradou je jeden z nejkrásnějších letů vrtulníkem. Vyhlídkový let vrtulníkem k Řípu je pohodovým zážitkem pro všechny zájemce o to, vyzkoušet si, jaké to je letět pořádným vrtulníkem. Romantický let vrtulníkem je let pro dva zamilované. Neletí se nad žádné konkrétní místo, ale je zde snaha se letět tak, abyste se takřka dotkli mraků a zažili ten úžasný pocit odtržení od všech starostí, které necháte na zemi. Lze také zvolit variantu Adrenalinový let vrtulníkem. Vyhlídkový let vrtulníkem pro 3 osoby z Plzně nadchne každého. Poletíte moderním vrtulníkem Robinson R44. Vyhlídkový let vrtulníkem Enstrom je výjimečným zážitkem. Možná už jste vrtulníkem letěli, ale tohle je jiná liga. Svištění proudového motoru Rollse-Royce vás nenechá na pochybách, že tenhle let bude stát za to.

Také zde je možnost stát se Pilotem vrtulníku na zkoušku. Vyzkoušejte si řídit opravdový vrtulník. Pod dohledem zkušeného instruktora letecké školy vám bude vrtulník ihned po vzletu předán do ruky a bude na vás doletět na další letiště. 

Pilotem na zkoušku - Mavisys, s.r.o.

adresa: Mezinárodní letiště Praha Letňany, Hůlkova 896/31, 197 00 Praha 9 - Kbely
telefon: +420 776 469 677
e-mail: [email protected]

 

www.pilotemnazkousku.cz

Akce firmy Mavisys, s.r.o. - Pilotem na zkoušku

1.10.2023 – 1.10.2024, 23:59
Vyzkoušejte si řídit skutečné letadlo. Skupina profesionálních pilotů pořádá zážitkovou akci, na které může řídit letadlo i... více