StahlZeit - Rammstein Tribute Show v Brně

21.2.2025, 20:00 – 22:00

RAMMSTEIN Tribute Show STAHLZEIT 20 let na scéně – výroční turné! STAHLZEIT vzdává hold originálům novou gigantickou show a klaní se uměleckému dílu RAMMSTEIN. STAHLZEIT je právem považován za tribute show číslo 1.

Cena vstupenky: 965-1255 Kč
StahlZeit - Rammstein Tribute Show v Brně
  • Adresa:
    Vodova 336/108,
    Brno-Královo Pole, 612 00

RAMMSTEIN vytvořili světově unikátní žánr s brutálním zvukem, drsným přístupem a hraním si s ohněm. Přehlídky jsou výbušné produkce a skvělé celkové zážitky. RAMMSTEIN svými aktuálními vystoupeními na stadionech překonal všechny rekordy a je důležitější než kdy jindy.

Nyní si jistě můžete položit otázku, zda lze takto gigantický koncept realizovat i mimo stadiony, aniž by se v malém měřítku zvrhl v imitaci RAMMSTEIN. Odpověď zní: STAHLZEIT to dokáže!

STAHLZEIT už téměř 20 let s obrovským úsilím vytváří superlativní show. Tým 30 lidí cestuje po Evropě se 2 Nightlinery a několika kamiony.

STAHLZEIT žije a dýchá v čase s brutálním hudebním tepem. Jeho žilami proudí neukojitelná touha vytvářet na jevišti nové dimenze, které koketují s hranicemi představitelného.

Pyro show je realizována tak nekompromisně a efektně, že na STAHLZEIT cítíte žár i na těch nejvzdálenějších místech. Pot, oheň a tato jedinečná energie prohání návštěvníky během dvou a půlhodinové show až do morku kostí. Nikde jinde nezažijete ducha RAMMSTEIN tak zblízka.

„ZEITLOS 20“ je název turné 2025. STAHLZEIT slaví své 20. výročí velkým výročním turné. Je to cesta všemi tvůrčími fázemi originálu. STAHLZEIT zůstává NAČASOVÝ, a přesto se znovu objevuje. Dlouholetí fanoušci se mohou těšit na důsledný další vývoj show a noví diváci se nechají unést ohromným koncertním zážitkem. ZEITLOS 20 je třeba vidět. Cítit, cítit a slyšet.

Velké sály zaplní nejvelkolepější vzpomínková show RAMMSTEIN. Jahrhunderthalle Frankfurt, Filharmonie Stuttgart, Circus Krone Mnichov, Wunderino Arena Kiel, Columbiahalle Berlin a mnoho dalších míst se utopí v potlesku.

STAHLZEIT. Když se teplo, zvuk a emoce spojí v mocnou jednotu.