Firemní Akce v Pivovaru Nová Paka: Unikátní Prostředí Pro Vaše Nezapomenutelné Chvíle

24.10.2023 – 31.12.2024, 23:59

Firemní události jsou nejen o podnikání, ale také o budování vztahů, posilování týmu a především o tom, mít spolu skvělý čas. A co by mohlo být lepšího, než toto všechno spojit s jedinečným zážitkem v prostředí Pivovaru Nová Paka? Máme pro vás skvělou zprávu - otevíráme dveře do našeho pivovaru pro vaši firemní akci!

Firemní Akce v Pivovaru Nová Paka: Unikátní Prostředí Pro Vaše Nezapomenutelné Chvíle
  • Adresa:
    Pivovarská 400
    Nová Paka 509 01

Kde se to bude konat?

Pivovar Nová Paka je více než jen místo, kde se vaří vynikající pivo. Je to místo, kde můžete zažít autentickou atmosféru pivovarnictví a strávit nezapomenutelný čas s kolegy, obchodními partnery nebo přáteli.

Co můžete očekávat?

    • catering na míru: U nás si můžete vychutnat lahodné pokrmy, které připravíme podle vašich přání. Na základě individuální domluvy zajistíme širokou nabídku občerstvení, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Od předkrmů až po zákusky, můžete se těšit na skvělý gurmánský zážitek.
    • Hudba a zábava: Na vaši akci vám rádi zajistíme hudbu a zábavu, které budou přesně podle vašich preferencí. Můžete se pobavit při reprodukované hudbě nebo pokud upřednostňujete živou kapelu, lze zajednat i kvalitního interpreta.  Zpestřením programu je oblíbená večerní prohlídka pivovaru, kde se lze dozvědět více o výrobě piva u nás.
    • Degustace piva: A co kdybyste si během vaší akce vyzkoušeli, jak máte citlivé chuťové pohárky? Pokud máte zájem, můžeme pro vás zajistit zábavnou řízenou degustaci piva, která vás zavede do světa pivních chutí a vůní.

Proč zvolit Pivovar Nová Paka pro vaši firemní akci?

Pivovar Nová Paka je symbolem kvality a tradice. Můžeme vám zaručit, že vaše firemní akce u nás bude jedinečným zážitkem, který se bude ještě dlouho vzpomínat. Naše místo není jen o pivu, je to o jedinečném zážitku, který spojí zábavu, kvalitní jídlo a nezapomenutelné chvíle s kolegy a přáteli. Naše lokace vám umožní relaxovat a užít si večer bez starostí. A co je nejdůležitější, budeme se snažit udělat vše pro to, abyste měli akci přesně takovou, jakou si přejete.

Neztrácejte čas a kontaktujte nás ještě dnes, abyste si zajistili termín a mohli se těšit na nezapomenutelný večer v Pivovaru Nová Paka. Vaše firemní akce bude výjimečná, a my se postaráme, aby byla právě taková, jakou si ji představujete.

Těšíme se na setkání s vámi a na to, že budeme moci s vámi sdílet kouzlo našeho pivovaru.

Tel.: +420 493 721 025

E-mail: [email protected]

https://www.novopackepivo.cz/