Únikové hry v Brně - zážitek pro celou rodinu

19.8.2023 – 31.12.2024, 23:59

3 různé únikovky, které vás svým příběhem vtáhnou do děje od prvního momentu. Chcete nezapomenutelný zážitek s přáteli, kolegy, či dětmi? Vzhledem k různé obtížnosti si je užijí zkušení hráči i začátečníci.

Cena vstupenky: od 1150 Kč

Sleva pro uživatele portálu "kdykde" 150 Kč!! Sleva je platná při platbě na místě, od 20.8.-31.10.2023, na hry Únik z Údolí králů a Zakletý cirkus. Stačí nahlásit kód "KDYKDE". Přijďte se pobavit na výborně hodnocené únikovky v Brně od MysteryRoom. Únik z Údolí králů - egyptská únikovka, která Vás vtáhne do děje od prvního momentu. Napínavý příběh, jedinečné úkoly, skvělé mechanismy, tematicky postavené kulisy, doprovázený zvukovými efekty. Na vyřešení úkolů máte 100 minut. Zakletý cirkus - je jedinečný svým tématem i úkoly. Nikdy nevíte, které dveře jsou ty poslední. Čeká na vás pravé šapitó s magickým kolotočem, zvukové efekty i vševědoucí věštkyně, která je vždy krok před Vámi. Na hru máte až 90 minut. Hráči velice oceňují autentičnost prostředí s tématem a krásné kulisy. Záhadné Brno - Venkovní úniková hra Záhadné Brno je jediná svého druhu v Brně. Zapůjčíte si herní batoh až na 24 hodin a můžete vyrazit na cestu v centru Brna po nejkrásnějších místech. Trasa má 12 zastávek na které budete plnit 17 úkolů.

MysteryRoom také nabízí dárkové poukazy.

Zakoupit je můžete na adrese Anenská 10, Brno (po předchozí domluvě), nebo online. Hru je nutné předem rezervovat. Těšíme se na Vás a nezapomeňte využít SLEVU 150 Kč!