Firemní akce v Pivovaru Černá Hora

25.4.2023 – 31.12.2024, 23:59

Pokud se vaše firma rozhodne objednat firemní akci v Pivovaru Černá Hora, může se těšit na řadu zajímavých zážitků a aktivit, které jistě potěší nejen vás, ale i vaše zaměstnance.

Firemní akce v Pivovaru Černá Hora
  • Adresa:
    Černá Hora 3,
    Černá Hora, 679 21

Pivovar Černá Hora je znám svým vynikajícím pivem a nabízí širokou škálu možností pro pořádání různých akcí. Pro firmy jsou k dispozici například prohlídky pivovaru s ochutnávkami nebo možnost vlastního vaření piva s pomocí zkušeného pivovarníka. Prostor restaurace a pivovaru je ideálním místem pro pořádání firemních setkání, seminářů, prezentací a dalších akcí. Zajímají Vás nápady na školní výlety?

Při pořádání firemní akce v Pivovaru Černá Hora si můžete užít nejen vynikající pivo, ale i skvělé jídlo. Restaurace nabízí tradiční českou kuchyni a pokrmy z čerstvých surovin, které zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Kromě toho je k dispozici i venkovní terasa, kde můžete posedět a užít si příjemného posezení.

Pivovar Černá Hora také nabízí možnost zakoupení suvenýrů a dárků pro vaše zaměstnance nebo obchodní partnery. Můžete si vybrat z široké nabídky piv, pivních sklenic, triček a dalších předmětů s pivovarskou tématikou.

Celkově, firemní akce v Pivovaru Černá Hora je skvělým způsobem, jak si užít nejen skvělé pivo, ale i zábavu a relaxaci v krásném prostředí. Můžete si být jisti, že vaše firma bude mít nezapomenutelný zážitek a vaši zaměstnanci budou nadšení z této originální firemní akce.

https://www.pivo-cernahora.cz/exkurze-2/