Zážitkový brunch - Vítáme jaro v Obecním domě
Zážitkový brunch v centru Prahy, konkrétně v Obecním domě, ze kterého si každý odnese spoustu vzpomínek a výborně se nají!
Restaurace Obecní dům:
Nejkrásnější secesní restauraci v České republice, která je opět otevřena široké veřejnost. Pevně věříme, že moderní česká kuchyně a výborně ošetřené plzeňské pivo budou základem pro budoucí spokojenost klientů, a to nejen Pražanů a tuzemských návštěvníků, ale i zahraničních hostů. Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že se k nám budete vracet.
Cena 1 490 Kč obsahuje welcome drink, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů, živou hudbu a hlídaný dětský koutek.
690 Kč dítě do 12 let
Předkrmy
- Hovězí pastrami s Harissou a nakládanou zeleninou
- Vittelo Tonnato z telecí svíčkové s omáčkou z tuňáka a ančoviček
- Sušená šunka Pata Negra s pestem z polosušených rajčat
- Terina z kachních Foie Gras s černým lanýžem, salátek z microgreens a malinová omáčka
- Salát z chobotnice, červených krevet a svatojakubských mušlí s avokádem, rajčaty a limetou
Saláty
- Barevná rajčata s mozzarellou di Bufala a 10 letým balsamicovým glazé
- Čerstvá jarní zelenina a divoké byliny s dresinkem z bílého vinného octa
Polévka
- Vývar z kuřátek s masem, játrovými knedlíčky a zeleninou
Hlavní chody
- Vyzrálá hovězí žebra pečená v pikantní marinádě s domácí nakládanou zeleninou
- Telecí ramínko pečené se šalvějí s omáčkou z jarních hub
- Supreme z kukuřičných kuřat s krémovou omáčkou z kampotského pepře
- Jehněčí kolínko pečené na rozmarýnu s mladým špenátem, šalotkou a
- omáčkou s černým česnekem
- Siven alpský pošírovaný v přepuštěném másle s piennolskými rajčaty
Přílohy
- Šafránová bramborová kaše
- Nočky z ricotty
- Pečená provensálská zelenina
- Chleby a druhy baget
Sýry a dezerty
- Sortiment italských a francouzských sýrů s čerstvými fíky a rybízem
- Smažené květinky
- Citrónová Babeta s mákem
- Bezé dort s krvavými pomeranči
- Eclairs s růží a malinami
- Pralinka s kozím sýrem a medem
- Výběr čerstvého ovoce
Gastronomická kalendář brunchů:
19.3. VÍTÁME JARO
9.4. VELIKONOČNÍ BRUNCH
28.5. CHŘESTOVÝ BRUNCH
25.6. RYBY A MOŘSKÉ PLODY
23.7. JAHODOVÝ BRUNCH
27.8. SALÁTY A GRIL
24.9. PRÉMIOVÝ BRUNCH (krevety, ústřice, foie gras, šampaňské)
29.10. PRVOREPUBLIKOVÝ BRUNCH
12.11. SVATOMARTINSKÝ BRUNCH
10.12. ADVENTNÍ BRUNCH