Zážitkový brunch - Vítáme jaro v Obecním domě

19.3.2023, 11:30 – 12:30

Zážitkový brunch v centru Prahy, konkrétně v Obecním domě, ze kterého si každý odnese spoustu vzpomínek a výborně se nají!

Restaurace Obecní dům:
Nejkrásnější secesní restauraci v České republice, která je opět otevřena široké veřejnost. Pevně věříme, že moderní česká kuchyně a výborně ošetřené plzeňské pivo budou základem pro budoucí spokojenost klientů, a to nejen Pražanů a tuzemských návštěvníků, ale i zahraničních hostů. Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že se k nám budete vracet.

https://www.restauraceod.cz/

Cena 1 490 Kč obsahuje welcome drink, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů, živou hudbu a hlídaný dětský koutek. 

690 Kč dítě do 12 let 

Předkrmy

  • Hovězí pastrami s Harissou a nakládanou zeleninou
  • Vittelo Tonnato z telecí svíčkové s omáčkou z tuňáka a ančoviček
  • Sušená šunka Pata Negra s pestem z polosušených rajčat
  • Terina z kachních Foie Gras s černým lanýžem, salátek z microgreens a malinová omáčka
  • Salát z chobotnice, červených krevet a svatojakubských mušlí s avokádem, rajčaty a limetou

Saláty

  •  Barevná rajčata s mozzarellou di Bufala a 10 letým balsamicovým glazé
  • Čerstvá jarní zelenina a divoké byliny s dresinkem z bílého vinného octa

Polévka

  • Vývar z kuřátek s masem, játrovými knedlíčky a zeleninou

Hlavní chody

  • Vyzrálá hovězí žebra pečená v pikantní marinádě s domácí nakládanou zeleninou
  • Telecí ramínko pečené se šalvějí s omáčkou z jarních hub
  • Supreme z kukuřičných kuřat s krémovou omáčkou z kampotského pepře
  • Jehněčí kolínko pečené na rozmarýnu s mladým špenátem, šalotkou a
  • omáčkou s černým česnekem
  • Siven alpský pošírovaný v přepuštěném másle s piennolskými rajčaty

Přílohy

  • Šafránová bramborová kaše
  • Nočky z ricotty
  • Pečená provensálská zelenina
  • Chleby a druhy baget

Sýry a dezerty

  • Sortiment italských a francouzských sýrů s čerstvými fíky a rybízem
  • Smažené květinky 
  • Citrónová Babeta s mákem
  • Bezé dort s krvavými pomeranči
  • Eclairs s růží a malinami
  • Pralinka s kozím sýrem a medem
  • Výběr čerstvého ovoce

Gastronomická kalendář brunchů:

19.3. VÍTÁME JARO
9.4. VELIKONOČNÍ BRUNCH
28.5. CHŘESTOVÝ BRUNCH
25.6. RYBY A MOŘSKÉ PLODY
23.7. JAHODOVÝ BRUNCH 
27.8. SALÁTY A GRIL
24.9. PRÉMIOVÝ BRUNCH (krevety, ústřice, foie gras, šampaňské)
29.10. PRVOREPUBLIKOVÝ BRUNCH 
12.11. SVATOMARTINSKÝ BRUNCH
10.12. ADVENTNÍ BRUNCH