MIG 21 Jaro Tour 2023 - Hořovice

1.4.2023, 21:00 – 23:00

Příští rok (2023) to bude přesně 25 let, co MIG 21, chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 - Smíchova, začala čeřit vody české hudební scény.

Cena vstupenky: 450 Kč
Za tu dobu má na svém kontě pěknou řádku úspěšných hitů jako Snadné je žít, Slepic pírka, Hej kámo, Tančím, Svoboda není levná věc, Malotraktorem, aj.
Za svými fanoušky vyrazí Migové již 24.3., kdy v Čelákovickém KD rozjedou oslavy v rámci jarního turné, které vyvrcholí dvěma koncerty v Praze a vůbec poprvé to bude pro kapelu i jejich fanoušky ve Foru Karlín.
"Po úpěšném podzimním turné, navážeme jarními koncerty, na kterých už budeme používat různé fragmenty ze scény, kterou chystáme právě do Fora Karlín, takže fanoušci se mají opravdu na co těšit. Chystáme i novou písničku, kterou aktuálně Jirka textuje, takže bychom ji už rádi zařadili do tohoto setlistu. Určitě doražte!! " říká bubeník a zároveň kapelník MIG 21 Honza Hladík.
Během jarního turné se dále představí v Plzni, Táboře, Hořovicích, Jablonci nad Nisou a celé ho zakončí již zmiňovanými dvěma koncerty v pražském Foru Karlín.