Manowar - Brno

26.1.2023, 20:00 – 23:00

Fanoušci metalové legendy MANOWAR budou odměněni dvěma exkluzivními koncerty v České republice v rámci nadcházejícího turné s názvem “Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023”!

Cena vstupenky: 990-1290 Kč

Nadcházející turné s názvem “Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023” bude oslavou více než 40 let opravdového heavy metalu a bude věnováno výročím legendárních alb Manowar - “Battle Hymns”, “Into Glory Ride, “The Triumph Of Steel”, “Kings Of Metal” and “Warriors Of The World”.

Turné zahrnuje kromě koncertů v České republice (Pardubice a Brno) take zastávky v Estonsku, Finsku, Švédsku, Dánsku, Německu, Nizozemí nebo Turecku.

MANOWAR:
Kapela vznikla v roce 1980 a velmi rychle začala udávat pravidla heavy metalu svým pojetím skladeb, jedinečným zvukem a přístupem k fanouškům.  
Během své ohromující hudební kariéry zanechali nesmazatelnou heavy metalovou stopu. Dnes jsou Manowar protipólem novodobých “hvězd” z talentových soutěží nebo hudebních celebrit jednoho hitu. Svým fanouškům předkládají přesně to, co chtějí – hodnoty opravdového metalu.  

Nespočetná ocenění a více než 35 turné v roli headlinera potvrdily jedinečné postavení Manowar v metalovém žánru. O oddanosti fanoušků svědčilo vystoupení Manowar na vlastním Magic Circle festival, kde dorazili fanoušci z více než 40 zemí světa. Jako odměnu za jejich věrnost natočili Manowar v roce 2009 baladu “Father” v 18 jazycích.