Do Zoo Liberec celé léto také s průvodcem

1.7.2022, 8:00 – 31.8.2022, 19:00

Léto je tu a s ním i možnost absolvovat v Zoo Liberec letní komentované prohlídky. Už třetím rokem zavádí liberecká zoo letní službu pro návštěvníky, komentované prohlídky s průvodcem, který prozradí nejen zajímavosti o zvířatech, ale i provozu, starostech i radostech zoologické zahrady.

Celý červenec a srpen včetně svátků, tedy od pondělí do neděle mohou návštěvníci zoo vždy v 10 a ve 14 hodin za příplatek 60 Kč na osobu k základní vstupence využít služby průvodce a zeptat se na cokoliv z provozu této instituce. Prohlídka s průvodcem je pouze v češtině, trvá minimálně 1,5 hodiny a kapacita jedné skupiny je omezená. Proto je potřeba si daný den a hodinu v předstihu rezervovat. Na celé léto je připraveno celkem osm lektorů, každý z nich má svá oblíbená témata i svůj vlastní styl. Akce je vhodná pro všechny dospělé zájemce a děti cca od šesti let. Včas si rezervujte své místo ve skupině. V Liberci se na vás těší. Více na zooliberec.cz.

Připlatit si za průvodce však není podmínkou návštěvy této zoo, užít si ji můžete samozřejmě samostatně v rámci letní otvírací doby, která je v červenci a srpnu denně od 8.00 do 19.00 (pokladna zoo se uzavírá v 18.00). Co všechno vás v Liberci čeká? Koukněte na video a užijte si báječné léto, ať už se vypravíte kamkoliv.