The Tiger Lillies & Orchestr Berg - Bohemian Nights - Divadlo Archa

24.6.2022, 20:00 – 25.6.2022, 22:00

Takové písně o Praze dosud nikdo nenapsal! V symfonických aranžích hudebního skladatele Michala Nejtka je můžete slyšet v podání britské skupiny The Tiger Lillies a orchestru soudobé hudby Berg pod vedením Petera Vrábela. 

Vstupenky zakoupené na původní termíny zůstávají v platnosti. V případě, že vám nový termín nevyhovuje, je možné zažádat o refundaci do 31.1.2022 dle místa zakoupení vstupenek (GoOut a pokladna Divadla Archa).

Autor písní a leader skupiny Martyn Jacques se tematicky vrací do divokých devadesátých let, kdy Praha byla prvním zahraničním cílem dnes slavné kapely. Nostalgie, ironie, drsný humor a plebejský jazyk patří k základním znakům jejich písní dodnes. Z více než rok trvající spolupráce Martyna Jacquese a Michala Nejtka vzniklo unikátní dílo, které  Divadlo Archa vyprodukovalo ve světové premiéře před dvěma lety. Záznam dvou koncertů v Arše vyšel na kritiky ceněném albu nazvaném Devil’s Fairground. Pro velký úspěch se koncert Bohemian Nights opět vrací na pódium Archy.