Australská metalcorová partička Polaris rozproudí MeetFactory

4.10.2022, 20:00 – 22:00

Metalcorová partička ve složení frontman Jamie Hails, kytaristé Ryan Siew a Rick Schneider, basák Jake Seinhauser a bubeník Daniel Furnari se k nám vrací po třech letech. Kluci nadchli hudební kritiky hned v začátcích své hudební kariéry. Po vydání debutového alba The Mortal Coil v roce 2017 získali nominaci na ARIA Award v kategorii Best Hard Rock. Se svojí nejnovější deskou The Death of Me navázali na předchozí úspěch a okamžitě si vysloužili další nominace na cenu ARIA za Nejlepší hardrockové nebo heavy metalové album.

Předprodej vstupenek začíná tento pátek od 11 hodin na GoOut.net. Polaris jsou velmi oblíbení na své domácí scéně. V australských cenách AIR Awards zvítězili v kategorii Best Independent Heavy Album roku 2021, třikrát vyprodali svojí headline tour po Austrálii a sdíleli stage s Architects nebo Parkway Drive. V Česku si naposled zahráli v roce 2019 a stálo to za to. V říjnu se k nám vrací a nepřijedou sami, na evropském turné je doprovodí kapely Alpha Wolf, Gravemind a Stepson. 

Vstupenky v prodeji od tohoto pátku 11. února od 11:00 na GoOut.net: https://goout.net/cs/listky/polaris+alpha-wolf+dalsi/hkdm/.

Více informací na www.rockforpeople.cz.