Doplňte si sbírku na jarním veletrhu Sběratel a nechte si zdarma ocenit své poklady!

25.3.2022 – 26.3.2022, 23:59

Březnový veletrh Sběratel je největším jarním setkáním sběratelů ve střední a východní Evropě. Chystá se na něj několik desítek vystavovatelů z celého světa a návštěvníky čeká atraktivní doprovodný program. Nomenklatura pokrývá poštovní známky, mince, bankovky, pohlednice, staré akcie, karty a další sběratelský materiál.

Veletrh bude provázet řada doprovodných akcí, do prodeje je naplánována sběratelská bankovka ze série Zlatá sbírka Václava Zapadlíka, tentokrát s automobilem Rolls – Royce Phantom III z roku 1938. Premiéru na veletrhu bude mít také sběratelský přítiskový arch „Jawa 250 / 559 „panelka““- 60 let“ a vlastní známky s motivy pravěkých zvířat od našich předních výtvarníků, kteří navazují na odkaz Zdeňka Buriana. Na příležitostné přepážce České pošty pak bude možné získat poštovní razítko s motivem jediného českého dinosaura s názvem „Burianosaurus augustai“.

K dispozici budou na veletrhu opět oblíbené služby bezplatného oceňování sbírek, které nabízí Svaz českých filatelistů, Česká numismatická společnost, Muzeum cenných papírů, Klub sběratelů autogramů nebo Klub sběratelů kuriozit.

Ženy a mládež do 18 let mají vstup na veletrh zdarma, vstupenku za 1 Kč je také možné získat po registraci do Klanu sběratelů na adrese www.klansberatelu.cz

Zázemí čtyřhvězdičkového hotelu umožňuje bezbariérový vstup pro návštěvníky. V okolí hotelu se dá bez problému zaparkovat, v pátek s platbou v parkovacím automatu, v sobotu pak již zdarma. Hotel je situován několik minut pěšky od metra Invalidovna a zastávky tramvaje.

www.sberatel.info/jaro